Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért zavarja a férfiakat az,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért zavarja a férfiakat az, ha programozó vagyok?

Figyelt kérdés

Mindig minden klappol egészen addig, amíg el nem kezdek a munkámról mesélni. Utána eltűnnek, vagy visszautasítanak... Ijesztő ez manapság vagy mi a probléma? Lehet túl lelkesen adom elő a munkámat és ez kiábrándító?

23/L

2019. nov. 19. 23:10
1 2 3 4 5
 21/42 Gymnospermatophyta ***** válasza:
100%

Nem tudom, hogy akiket zavar, azokat miért zavarja. Szerintem semmmi gond vele. Engem legalábbis nem zavarna... de lehet azért, mert szintén hasonló körökben mozgok ( csak nem programozás, hanem 3D ).

25/f

2019. nov. 20. 04:19
 22/42 anonim ***** válasza:
69%

Nyugi nem csak teged

Ha meg tudjak h dupla mernoki diplomam van es most jarok msc-re mar nem is vagyok erdekes

Pedig direkt nem beszelek rola lelkesen csak H ja ez a melom ja szeretem de ennyi.

Komolyan mintha lepras lennek ...

2019. nov. 20. 05:18
 23/42 anonim ***** válasza:
92%
Ilyenkor azért felmerül bennem a kérdés, hogy milyen férfiakkal ismerkedtek... :D
2019. nov. 20. 05:20
 24/42 anonim ***** válasza:
73%
Engem az bátortalanítana el, hogy "nekem bezzeg nem ment annyira a programozás" és "kiderülhet, mennyire nem vagyok jó belőle", de ettől függetlenül nem szakítanám meg a kapcsolatot, nem utasítanám vissza, imponálna, hogy ilyesmivel foglalkozik. E kettős érzés meglenne, de nem tűnnék el.
2019. nov. 20. 05:41
 25/42 anonim ***** válasza:
65%
Én is programozói vagyok, soha nem kaptam emiatt elutasítását. Itt valami más gebasz lesz. Jó csaj vagy? 27/N
2019. nov. 20. 06:05
 26/42 anonim ***** válasza:
90%
Nehezen hiszem el, hogy egy programozó nő nem talál magának senkit amikor kb 90%-os férfitöbblet van az IT ágazatban.
2019. nov. 20. 06:40
 27/42 anonim ***** válasza:
89%
26-ossal értek egyet. IT-ben valódi szenzáció (kis túlzással, de tényleg), ha nőnemű munkatárs érkezik. Egyetemen, programozósulikban, munkahelyen hatalmas férfitöbblet van mindenütt. Szóval a kérdés vagy kamu, vagy rossz felé nézelődsz.
2019. nov. 20. 06:44
 28/42 anonim ***** válasza:
43%

Nem értem, miért lettem lehúzva nullára :D Azért, mert szerintem kizárt, hogy ez okozza a visszautasítást? Könyörgöm, semmi logikus nincs abban, hogy az legyen az általános, hogy ez valakit taszít. Mitöbb, a srácok tényleg inkább imádják, hogy mivel xy intézmény tagjaként tanulsz/végeztél, ismered a belsős poénokst, a hagyományokat, az orto hülyeségekben is benne vagy és értékeled a "kockahumort". 3 dolgot tudok elképzelni:

- vagy a külsőd nem előnyös, mint a mérnök/fejlesztő nők 70%-ának vagy más hasonló problémájuk van veled, ami némileg független a foglalkozásod tényétől, ellenben lehet zavaró ismerkedés alatt

-vagy nálad is megy a szakmai elitizmus és a kihanemén viselkedés, mert megszoktad, hogy az ilyen nőket csodabogárként kezelik és elhitted magadról, hogy azért, mert nő vagy és mert programozó vagy, te most valami hihetetlen különleges ember lettél

-vagy pedig az a jelenség megy, ami nálunk a koliban is jellemző, hogy a csajok általában elférfiasodnak. Megy a káromkodás, az igénytelenkedés, felveszik a pasihumort, ami körülveszi őket, mitöbb, túl is tolják és inkább lesznek nők, mint tramplik. Ez egy szintig jópofa, egy szint felett pedig kifejezetten kiábrándító.

Ha nem tetszik a válaszom, pontozd csak le ezt is egészen nyugodtan. Mint mondtam, én soha nem tapasztaltam ilyet, és azok sem, akik hozzám hasonlóan erre azért figyelnek és úgy dolgoznak a szakmában, hogy egyébként ízig-vérig normális emberek, normális nők. És milyen meglepő, eddig mindenki normális volt velem randin azután is, hogy ez kiderült, illetve van is azóta párom, aki szintén imádja, hogy együtt gondolkodhatunk szakmai dolgokról is akár. Egy női testbe zárt pasival meg egy beképzelt sznobbal, aki mindig előhúzza a mérnök ütőkártyát, ha úgy alakul meg inkább nem szórakozik az ember, ezt azért beláthatjuk...

Önmagában a szakmád miatt kizártnak tartom, hogy valaki így viselkedne veled. Ez egy baromság. Még egy orvosnak sincs ilyen gondja, pedig azok az emberek durván okosak és durván kitartóak, ráadásul nem kellemes feltétlenül egy kapcsolatban az, ha az egyik fél ügyeletezik... Nem, a férfiak általában nem félnek az okos nőktől, sem a programozóktól, sem attól, hogy egy nő jól keres. Az taszítja őket, ha valaki akár csak mélyen magában ezt elhiszi magáról...

2019. nov. 20. 06:54
 29/42 anonim ***** válasza:
70%

Inkább lesznek tramplik, mint nők*

Vagy ha nem 3 mondat alapján vársz tanácsot, akkor esetleg kifejthetnéd, hogy hogyan szokott ez zajlani/te milyen vagy és tudnánk használhatót mondani. HA egyáltalán ez a kérdés lényege és nem egy újabb sor illegés.

2019. nov. 20. 06:58
 30/42 anonim ***** válasza:
100%

Kedves utolsó válaszoló!

Én orvostanhallgató vagyok,és többször tapasztaltam ezt hátrányként. Nincs időm másra,csak a tanulással foglalkozom,a munka során nem lesz időm a családra sem. Blablabla

Pedig nem is nagyon szoktam az ismerkedés során felhozni,hogy hol tanulok,mert egy nem eüsnek általában fogalma sincsen a dolgokról és nagyon nagy hülyeségeket mondanak vagy kérdeznek.

Így inkább maradok a sport,szabadidő,filmek,zene körül.:)

2019. nov. 20. 07:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!