Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, ha megijedek egy ennyire más életvitelű nőtől?
Figyelt kérdés
Nagyon tetszik egy nő, külsőre és belsőre is. Viszont nagyon más az életmódja, mint nekem. Én jegyvizsgáló vagyok vasútnál. Neki a mostohaapja nagyon gazdag, cégei vannak és a nő is ezekben dolgozik, legalábbis amennyit dolgozik, mert valahányszor beszélünk (irodai munkaidőben) vagy kozmetikusnál van, vagy vásárol, vagy kirándul, vagy kávézik a barátnőjével, vagy a barátnője kisbabájára vigyáz stb. Párszor mondta csak, hogy dolgozik laptopon. És sokat utazik csak úgy a barátnőivel... Az én fizetésem igen keskeny és kötött munkaidőm van. Szerintetek ez a két életforma megfér egy kapcsolatban? Engem kicsit megijeszt, de a nőért nagyon oda vagyok. Nem tudom mit tegyek.2019. nov. 18. 08:29
21/21 anonim válasza:
"Csak pislogok, hogy mennyi mindenhez hozzá tud szólni"
Jó.. Eddig annyit tudtunk meg róla, hogy a "csajos" dolgok érdeklik (jelentsen ez bármit), munka helyett shoppingol és manikűröztet egész nap, és néha utazgat a barátnőivel.
De mindegy is, mert nem ezektől lesz egy kapcsolat hosszú távú, hogy érdekli az űrkutatás, hanem hogy milyen a világképetek, mennyire hasonló jövőben gondolkoztok, plusz a személyiségből fakadó dolgok, mint közös problémamegoldás, kommunikációs stílus, stb. A kérdés alapján lehetnek problémák és nem feltétlen a pénz miatt. Hanem azért, mert leírás alapján soha a büdös életben még nem kellett megdolgoznia semmiért, ami eléggé ki fog hatni hosszútávon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!