Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Normális, ha megijedek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, ha megijedek egy ennyire más életvitelű nőtől?

Figyelt kérdés
Nagyon tetszik egy nő, külsőre és belsőre is. Viszont nagyon más az életmódja, mint nekem. Én jegyvizsgáló vagyok vasútnál. Neki a mostohaapja nagyon gazdag, cégei vannak és a nő is ezekben dolgozik, legalábbis amennyit dolgozik, mert valahányszor beszélünk (irodai munkaidőben) vagy kozmetikusnál van, vagy vásárol, vagy kirándul, vagy kávézik a barátnőjével, vagy a barátnője kisbabájára vigyáz stb. Párszor mondta csak, hogy dolgozik laptopon. És sokat utazik csak úgy a barátnőivel... Az én fizetésem igen keskeny és kötött munkaidőm van. Szerintetek ez a két életforma megfér egy kapcsolatban? Engem kicsit megijeszt, de a nőért nagyon oda vagyok. Nem tudom mit tegyek.
2019. nov. 18. 08:29
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
77%
Sajnos én is azt látom, hogy nem fog menni a dolog. Anyagias világban élünk, és az ilyen gazdag nőknek vannak elvárásaik amit te nem fogsz tudni megadni. Sőt el tudom képzelni, hogy még a barátnői előtt is szégyelni fog, durvább eset, ha a szülei sem hagyják jóvá és a pénzükön keresztül zsarolni fogják. Szerintem engedd el és keress egy "rangodbélit" aki minden apró ajándéknak tud örülni, és nem azt nézi, hogy mennyibe kerül.
2019. nov. 18. 10:48
 12/21 anonim ***** válasza:
66%

#1: “

Azért egy átlag fizetésből sem nehéz ilyen programokat összehozni, mint pl sokan megengedhetjük magunknak, hogy beülünk egy kávéra, vagy elmegyünk kirándulni ( ami kb ingyen van, max a vonatjegy/út ára), a gyerekre vigyázás szintén.

Teljesen normál dolgok, amiket írsz szerintem, kivéve, ha valami világ elöl elzárva élt remetét keresel esetleg..”

Volt egy barátnőm aki hasonlóan tehetős családból volt való, ő is ugyanezt csinálta. Én is sokat jártam vele kávézni, étteremben, kozmetikába, plazazni. Kb. addig fel se tűnt hogy nem vagyunk hasonlóak ami az anyagiakat illeti, én is ki tudtam fizetni egy Starbucks kávét vagy egy palacsintát a Guruba. De amikor ő megvette a 10 milliós új Mercedesét, meg a LV táskáját akkor azonnal leesett hogy messze nem vagyunk azonosak. Nekem ilyenre nem telik. Pedig én nő vagyok és nem kapcsolatban voltam ilyen személlyel hanem csak barátnők voltunk.

Gondold el egy kapcsolatban mennyire szélsőséges lesz mindez. Ha az egyik fél dolgozik és alig keres valamit, a nő pedig ezt az összeget elszórakozza egy hónapban és még ennek a 4x csucsul a bankkártyáján minden hónapban.

Hogyan tervezel vele hosszútávon? Ha feldobja hogy New Yorkba menne szívesen aminek az ára 1,5 millió fejenként, a srác személyi kölcsönt fog felvenni hogy vele tudjon tartani vagy megkéri hölgy fizesse ki neki is?

Ez a kis dolgoknál rendben van, amig egy kávé vagy süti a kiadás mértéke de hosszútávon ki fog ütközni.

2019. nov. 18. 11:38
 13/21 anonim ***** válasza:
68%

#12 vagyok

Én azt tanácsolom neked kérdező, hogy ne reménykedj vele hosszútávon mert ezt az életszínvonalt nem fogod bírni. Közben a csaj nem fogja megérteni vagy felfogni, hogy neked mindez luxus, mert neki kb. ez a megszokott mindennapi - életszínvonal és az ismerősei 90% hozzá hasonlóan él.

Talán ha beléd szeret nagyon és eléri hogy bevegyenek a cégbe miután összeházasodsz vele akkor megváltozhat minden. De akkor is a kifutó fiu leszel a családban, max kapsz a segged alá Audit meg újépitésű lakást. Ilyet láttam a környezetemben. A srác szakmunkás volt, a csaj beleszeretett majd összeházasodtak és bevették a családi cégbe. De ehhez hatalmas szerencse kell, összintén.

29/N

2019. nov. 18. 11:44
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Addig oké, amíg az első közös nyaralás vagy drágább étterem(20-30 ezer Ft) nem kerül szóba. Ő majd nyaralgat te meg otthon megvárod addig? Vagy esetleg ő fizesse neked? Sajnos ez nagyon sokat számít. Én is igénylem az évi 1-2 külföldi nyaralást,pedig nincs annyi pénzem,mint ennek a csajnak. Szarul is esne, ha a párom nem tudna velem tartani mert nincs rá pénze. És ha én pl Mauritiusra akarok menni, de neked csak maximum a horvát tengerpartra telik? Vitaforrás is. Főleg,hogy mégcsak az ország határát sem lépted át. Sajnos nem vagytok egy 'súlykategória', maximum pár hónapot bírnátok ki együtt.
2019. nov. 18. 11:45
 15/21 anonim ***** válasza:
68%

Ha korrekten viselkedsz a csajjal, nem azon töröd a fejed hogyan lehetne megcsalni és anyagilag lehúzni, ha normális a nő lehet veled marad hiszen van pénze és nem lesz probléma a pénz.

Talán lehet segítenek a szülei is elindítani vállakozást.

2019. nov. 18. 11:48
 16/21 anonim ***** válasza:
67%

Leírás alapján nem fog ez hosszú távon működni.. Ez a nő életében nem dolgozott és nem is fog. Mindent a segge alá toltak és sosem fogja értékelni, hogy milyen mikor valaki spórol és megdolgozik valamiért.

Ezzel ellentétesen van olyan gazdag ismerősöm, akinek a szülei nem nyalták fényesre, hanem megtanították már neki gyerekkorában, hogy abból a pénzből veszi meg magának az új cipőjét, meg a koncertjegyet, amit nyáron diákmunkával megkeresett. Nyilván így is könnyebben helyezkedik el felnőttként jobb pozícióba, mint egy kevésbé tehetős, de tudja értékelni a munkát. A leírásban szereplő nő néhány agyatlan szórakozásán és hobbiján kívül mást nem tud felmutatni - ja, meg persze mostohaapuci pénztárcáját. Sokat nem hiszem, hogy vesztesz vele.

2019. nov. 18. 15:12
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

8#

Hány évesek vagytok? Mert ha nem huszon, akkor adódhatnak gondok ebből.

Ha elfogadsz egy tanácsot, próbáld megismerni a lányt, az pl. nagyon jó hogy el tudtok beszélgetni.

Hidd el, őt nem érdekli az hogy nem ismered bécset. Fogd föl úgy,hogy, és akkor mi van, ismersz mást.

Én ilyesmi csaj vagyok mint akiről írsz.

Az első barátoméknak kocsijuk sem volt, soha nem utaztak sehova, és alkalmazott volt egy cégnél. De engem ez nem érdekelt. Nekem ő volt a férfi, az erős a rendíthetetlen, aki mindig mindenben mellettem állt, persze full értemes srác volt, szép beszéd, intellektus megvolt. Az hogy nem irigykedett, hanem el tudtam vele beszélgetni ingatlanokról, befektetésekről, és ha éppen kiruccantunk londonba, nem hordott el mindenféle nagyképű p.nak, hanem érdekelte hogy mi volt velem.

Később aztán együtt utaztunk, lett autója is, ma ő egy nagyon sikeres pasi, évekig voltunk együtt, majd elváltak útjaink, de szép emlékként őrzöm. 24 éve.

2019. nov. 18. 15:35
 18/21 anonim ***** válasza:
28%
Ismerős helyzet. Viszont megfordítanám a kérdést: ki kezdeményez az ilyen csajoknál? Adódik a válasz, hogy Mészáros Lőrinc köreihez tartozó gáláns úriember hófehér Jaguárral. Ok, rendben. De belőlük sincs ám sok! Ráadásul nekik minden ujjukra jut egy nő. Szóval ilyenkor mi van? :D
2019. nov. 18. 18:53
 19/21 A kérdező kommentje:

"A leírásban szereplő nő néhány agyatlan szórakozásán és hobbiján kívül"

Ez nem igaz és ezért is teszek le róla nagyon nehezen. Sok tanult, magas pozícióban dolgozó nőt ismerek, exeim is mind diplomásak voltak, mégsem tudtam egyikükkel sem ilyen sokrétűen elbeszélgetni, mint ezzel a nővel. Csak pislogok, hogy mennyi mindenhez hozzá tud szólni (politikát keni-vágja, űrkutatást a kedvenc témája, amihez már én vagyok kevés) és mindemellett nagyon gondoskodó és házias, ez már most világosan látszik rajta. Szóval nagyon nem értéktelen és üresfejű, pont ezért is nehéz, hogy többet ne keressem. Nem a külseje miatta, bár az is nagyon-nagyon tetszik, ideálom.

2019. nov. 18. 20:14
 20/21 A kérdező kommentje:

"Hány évesek vagytok? Mert ha nem huszon, akkor adódhatnak gondok ebből."

Ő 28 éves, én 30 vagyok.

És köszönöm a lelkesítést.

2019. nov. 18. 20:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!