Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, ha megijedek egy ennyire más életvitelű nőtől?
Azért egy átlag fizetésből sem nehéz ilyen programokat összehozni, mint pl sokan megengedhetjük magunknak, hogy beülünk egy kávéra, vagy elmegyünk kirándulni ( ami kb ingyen van, max a vonatjegy/út ára), a gyerekre vigyázás szintén.
Teljesen normál dolgok, amiket írsz szerintem, kivéve, ha valami világ elöl elzárva élt remetét keresel esetleg..
Hát nem lesz jó hosszútávon,ha elkezdesz egzisztenciát építeni,képezni magad,talán.
De nem igen szeretnek várni mivel most akarja folytatni te meg nem tudnál lépést tartani,teljesen más körökben vagytok,ő társasága tele Audis,kisportolt,Rolex órás sikeres férfival, teljesen máshoz szokott, teljesen más beszéd témák vannak.
Nem tudnál hozzá szólni sajnos,te társaságod teljesen más.
Nőként azt mondom,hogy nekem nem lenne ez mérvaogy nekem egy ilyen különbség nem lenne émrvadó de tudom,hogy az. Én sajnos nem hiszem,hogy működni fog a kapcsolatotok.
Ez a lány megszokta a szabad életet, a munkában is, ahogy írod. Akkor dolgozik amikor akar, azzal tölti az idejét amivel akarja. Vélhetőleg az anyagi háttere is biztosított, tehát soha nem fogja megérteni,hogy Te munkaidőben dolgozol, hogy a pár nap szabadságoddal/szabadidőddel gazdálkodsz, és annyiból élsz amennyiből.
Jogos,hogy megijedsz, és kérdésként merül fel Benned az,hogy működőképes-e egy ilyen kapcsolat.
Megpróbálhatod ha annyira tetszik, ismerkedjetek, és majd látni fogod,hogy működik-e, de ne lepődj meg és ne éld meg kudarcként, ha nem.
Teljesen normálisak a gondolataid, de alaptalan a félelmed.
Sok gyöpagyúnak csak a rolex óra jut erről eszébe, az nem is, hogy egy normális nő is lehet emögött.
Nézd, egy próbát megér, persze ha tetszel neki, és ő is akar téged.
Én ismerek pár ilyen kapcsolatot ilyen ellentétekkel, ahol mégis összecsiszolódtak, és együtt is maradtak.
Meg szerintem teljesen egyértelmű hogy az ember feljebb keresgél.
Nem gyöngyagyú 5-ös,de miről fognak beszélgetni?
A nő majd mesél az üzleti dolgokról a srác meg arról,hogy Pista megint késett a MÁVnál meg beleivott a kávéjába?
Meg a két társaság miről fog?
Egyik a tőzsdei indexek,ingatlanok,fejlesztések és ötletek?
A srác társasága meg majd irigykedik szépen,meg majd mit fognak hozzá szólni a témákhoz?
Ühüm,aham aham, vagy hogy?
Vagy majd mondják,de jó mostmár 220e-t kapok végre 13 év után?
Ott meg a csaj oldaláról röpködnek a százezrek,milliók.
Nem kompatibilisel egyáltalán.
Igazából elbeszélgetni mi ketten nagyon jól el tudunk. Igaz, más az érdeklődési körünk, mert őt a csajos dolgokat kötik le, én meg videójátékozni, dartsozni, focit nézni szeretek, de próbálom ebbe belevonni, mesélek róla neki stb.
Ami megijeszt, hogy ő pl. betéve ismeri Bécset meg ilyen nagyvilági, én meg még az országhatárt sem léptem át soha.
Ezt mondom 8-as nem rosszindulat,de teljesen mások vagytok sajnos.
Ki fog ütközni plusz megfelelni az ő üzleti körének,hát kemény dolog,lehet nem vállalja fel,mert sokat veszíthet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!