Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem lehet találni egy normális lányt sem a mai világban? 22f
Én viszont nem értem mi volt ebben bántó. Elmagyaráznád, hogy miért bántó a kérdező megfogalmazása, hogy megértsem?
Vagy a mai világban a nőkre talán egy rossz szót sem szabad mondani, mert mint hibátlanok?
Most ennyi erővel én meg mondhatnám hogy miért nincs olyan srác aki nem azon kattog hogy a nők milyen húde ilyenek meg olyanok. Meg mi ez hogy a mai világban a nőkre semmit se lehet mondani?
Ezek a beszólásaitok azok amik borzasztó taszítóak.
Most ezt vagy felfogjátok tőlem tanulságként, vagy tovább erősítitek magatokban hogy huh de szemetek a nők
Azért nem vesszük észre a szürke egereket, mert ők sem vesznek észre minket.
Ha pl egész nap csak bezárkóznak és soha nem látni őket, a kulturált megfogalmazású üzeneteinkre sem reagálnak semmit akkor úgy nehéz velük összejönni.
Meg ha beszélek egy nőhöz és közben semmit nem reagál csak flegmán a telefonját nyomkodja és nem akar észrevenni, akkor arról már had ne én tegyek.
Továbbá egy csomó átlagos normális vagy szürke egér nő 18-19 éves korában egyetem elején összejön egy férfival akivel 5-10 évig van kapcsolatban, azaz többségük ilyenkorra már régen foglalt és komoly kapcsolatban van. Egy foglalt nővel meg én nem húzok ujjat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!