Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mennyi idő alatt ábrándultatok ki a netes társkeresésből?
45 éves férfi vagyok, van értelem, kedvesség, siker, pénz még jóképűnek is mondanak. Gondoltam, majd gyorsan elkelek. Amit fel tudok mutatni: két randi, az egyik csaj megfeküdt,majd eltűnt. (pasik csinálnak ilyet :D
Az igaz, hogy 27-35 közti átlagos, vagy átlagnál jobb nőknek írtam. Végül két hónapig bírtam, aztán töröltem magam.
"És most mondjuk 28 éves nőként örüljek a társkeresőn, hogy te 45 évesen,kiélten a száz párkapcsolat után gyereket óhajtassz és rám írsz? :D"
Érdekes, pont ugyanez jut eszembe, amikor magukat rosszfiúkkal kiélt, lestrapált nők írnak rám. Keress magadnak más balekot.
Beregisztráltam, de csak 2 hölgyet találtam, aki 100km-en belül van, tetszett és nem látszik első olvasatra, hogy hivatásos, de erre ezekről is kiderült, hogy az ősi szakma művészei.
1. hölgy 3 levél után küldte el az árlistáját, kérdeztem "Ez mi???" , de megnyugtatott, hogy nem nekem akarta küldeni, ő komoly kapcsolatot keres, csak véletlen rossz helyre linkelte be a listát.
2. nőszemély a személyes tali egy szálloda bárjában és már a kávénál ecsetelte menjünk szobára, IGEN mondtam, erre intett egy úriembernek, hogy intézze velem az anyagiakat. Ebből sem lett semmi!
Élőben is megy a sz444rkavalkád, csütörtöki alkalom a második randin már jött a kis kölcsön kéne szöveg, nem sok csak 180e, majd megadja a jövő héten.
OK írjunk róla papírt kölcsönszerződést a közjegyzőnél, erre nyomatja a te nem vagy férfi szöveget. Mondtam rendben adok neki, csak 2 hét múlva jön a fizetésem, ismét kedves lett dugtunk egyet, tegnap még hívogatott, de mára szerintem rájött, hogy nem vagyok balek :)
Volt már beteg a gyerekem duma, olyantól akinek korábbi állítása szerint nincsen gyereke és sürgősen kéne neki 2mFt a gyereke azonnali szívműtétére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!