Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ábrándultatok e már ki valakiből mert óvszerrel ment a zsebében bulizni?
tegyük fel táncoltok friss ismeretség és véletlenül kitapintjátok a zsebét és megérzitek, hogy mi van benne
mi lenne a reakciótok?
1. Ez biztos csak szexet akar.
2. Előre látó és felelősség teljes.
3. Közömbös.
?
1. Véletlen nem lehet "kitapintani valaki zsebét"!
2. Egy zsebben nem lehet megérezni, hogy pont óvszer van benne, elvégre elég semleges formában van csomagolva!
3. Eleve nem szoktam mások zsebét tapogatni.
4. Ha meg valaki óvszert tart magánál, az magánügye, de ha úyg teszi, hoyg másoknak nyilvánvaló legyen, az igencsak gáz.
Nem vagyok egy nagy bulis, de mindenképp a másodikra gondolnék.
Lehet, hogy az elsőre is gondolnék, de úgy látnám a dolgot, hogy legalább felelősségteljesen csinálja.
22/N
Lehet ez is, az is. Nálam is van ha buliba megyek, de még egyszer sem használtam, mert nem szexelni megyek.
Viszont bármi megtörténhet, inkább legyen kéznél ha úgy adódik.
Gondolom nem a zsebében volt a buli, tehát "óvszerrel a zsebében ment bulizni".
Én semmit nem gondolnék, egy kürültekintő férfinél mindig van óvszer.
Hipotetikusan tisztázzuk. Feltéve, ha járnék ilyen helyekre.
Aki arra felé matat, az mit akar?
1 a farkam megfogni?
2 a pénztárcám?
3 mutat rendőri igazolványt, amit felmutatva motozhat?
Ez sem kevésbé kiábrándító.
31/f
Mindenkepp a 2.
Nekem inkabb ezlenne kiabrandito ha valakinel nincsen. Szerintem egy ferfinel es ugyan ugy nonel is, ha kell ha nem 1 mindig legyen nala a penztarcaba vagy barhol. Elfer az ott, es fo a biztonsag:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!