Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha csak óvszerrel vagyok hajlandó szexelni, akkor sose lesz hosszútávú kapcsolatom?
Már férjnél vagyok, egyszer nem volt probléma ebből. Nálam eddig mindenki elfogadta, hogy egészségügyi okokból nem szedhetek fogamzásgátlót, a megszakításost pedig csak akkor fogjuk bevállalni, ha már nem gond, jöhet a baba.
(Még 3 év kb)
24n
Ha nem vagy hajlandó kivenni a részed a védekezésből, én biztosan nem számítanak rád komolyabban.
Aki annyira félti az egészségét, az féltegesse egyedül. A kockázatkerülésnek is van határa.
A #4-es válasz miért lett lepontozva??
Amúgy én szedek fogamzásgátlót, de csak azért, mert endometriózisom van és a dokim nem akart műtettni... Mindegy is, jobb így nekem mert iszonyatos görcseim voltak, nem hiányzik. Így fog.gátlóval is elég rossz, de legalább nem kell hozzám ügyelet.
Ha nem lett volna ilyen bajom, nincs az az Isten, hogy én valaha magamba erőltettem volna a gyógyszert. Akinek nem tetszik mehet jobbra, én balra.
"Ha nem vagy hajlandó kivenni a részed a védekezésből
Mi bajod van?? Ki mondta, hogy nem venne óvszert? Vagy arra gondolsz, hogy az a védekezés, hogy magába tömjön mindenféle hormont?
Istenem, ez az ország tele van kreténekkel és hímsovinisztákkal.
eddig minden kapcsolatomban gumival védekeztünk
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!