Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha csak óvszerrel vagyok hajlandó szexelni, akkor sose lesz hosszútávú kapcsolatom?

Figyelt kérdés
A férfiak utálják, ezért kérdezem.. 22/L
2017. okt. 29. 09:58
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
83%
Én nem szeretem az óvszert, mélyvénás trombózisra vagyok hajlamos, tehát nem szedhetek fogamzásgátlót. Fél évig tartott, mire kivizsgáltak, kiírták a nekem megfelelő spirált (amit majdnem nem tudtak felhelyezni, de ez már mellékes). Párom egyenesen rühelli az óvszert, de egy szava nem volt, minden alkalommal felhúzta a gumit. A normális férfiaknak ez nem számít.
2017. okt. 29. 15:12
 22/31 anonim ***** válasza:
39%

Akik a nők ellen vannak: Ha terhes marad a baránőtök, akkor ki viseli el a fájdalmat majd, amit az abortusz okoz? Vagy nevelitek majd a babát? A mai fog.gátlók mellett sajnos gyakran megesik a teherbeesés, de ha az nem is, akkor antibiotikumos időszakban, vagy egyéb fog.gátlóra ható gyógyszeres időszakban óvszert kell húzni, vagy addig nem szexeltek?

Mindegy is. Pisisnek tartom, aki hisztizik emiatt, a mostani óvszerek kényelmesek od tudnak lenni. Ne szexeljetek inkább, vagy keressetek olyat, ako mérgezi magát miattatok!

2017. okt. 29. 15:23
 23/31 anonim ***** válasza:
Is* tudnak lenni
2017. okt. 29. 15:24
 24/31 anonim ***** válasza:
0%

Miért kéne abortusz? Bárcsak már egy nő terhes lenne tőlem.

31/F

2017. okt. 29. 17:17
 25/31 anonim ***** válasza:
77%

...

Öö, nem arra gondolok amikor mindketten!!! akarják nyilván.

Hanem, ha véletlen becsúszik, mert gyengült a fogamzásgátló hatása.

2017. okt. 29. 17:44
 26/31 anonim ***** válasza:
32%

Mi annak a fóbiának a neve, amikor egy nő, vagy annak a férfi partnere állandóan attól retteg irracionálisan, hogy a nő teherbe fog esni szex során?

Ez sokszor együtt jár az óvszerhez való beteges ragaszkodással, a valóság figyelmen kívül hagyásával és az óvszeren kívüli egyéb fogamzásgátló szerektől való szintén irracionális félelemmel.

2017. okt. 29. 17:48
 27/31 anonim ***** válasza:
56%

Nálunk is gumi.

Ő kivédheti a lankadást, hogy nem beszéli be magának, de én a gyógyszer miatt kialakuló trombózist nem.

Exem folyamat problémázott meg nyávogott, a párom egyből megértette, hogy a fogamzásgátló nekem nem játszik.

2017. okt. 29. 22:14
 28/31 anonim ***** válasza:
16%

27:

De akkor csak nem illettetek össze. Te találtál valakit akinek ez oké, meg az exed is bizti talált valakit, akit végre óvszer nélkül dughat és akibe bele lehet élvezni.

2017. okt. 30. 00:31
 29/31 anonim ***** válasza:
Párom nagyon nem szereti a gumit, mégis hajlandó volt velem felvenni. Mondjuk én aztán saját döntésből átálltam a tablettára, de ettől még miattam vállalta.
2017. okt. 30. 12:19
 30/31 anonim ***** válasza:

4 eve csak ovszerrel vedekezunk parommal,hol o,hol en veszem,igy igazsagos.

20/L

2017. okt. 31. 09:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!