Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha csak óvszerrel vagyok hajlandó szexelni, akkor sose lesz hosszútávú kapcsolatom?
Akik a nők ellen vannak: Ha terhes marad a baránőtök, akkor ki viseli el a fájdalmat majd, amit az abortusz okoz? Vagy nevelitek majd a babát? A mai fog.gátlók mellett sajnos gyakran megesik a teherbeesés, de ha az nem is, akkor antibiotikumos időszakban, vagy egyéb fog.gátlóra ható gyógyszeres időszakban óvszert kell húzni, vagy addig nem szexeltek?
Mindegy is. Pisisnek tartom, aki hisztizik emiatt, a mostani óvszerek kényelmesek od tudnak lenni. Ne szexeljetek inkább, vagy keressetek olyat, ako mérgezi magát miattatok!
Miért kéne abortusz? Bárcsak már egy nő terhes lenne tőlem.
31/F
...
Öö, nem arra gondolok amikor mindketten!!! akarják nyilván.
Hanem, ha véletlen becsúszik, mert gyengült a fogamzásgátló hatása.
Mi annak a fóbiának a neve, amikor egy nő, vagy annak a férfi partnere állandóan attól retteg irracionálisan, hogy a nő teherbe fog esni szex során?
Ez sokszor együtt jár az óvszerhez való beteges ragaszkodással, a valóság figyelmen kívül hagyásával és az óvszeren kívüli egyéb fogamzásgátló szerektől való szintén irracionális félelemmel.
Nálunk is gumi.
Ő kivédheti a lankadást, hogy nem beszéli be magának, de én a gyógyszer miatt kialakuló trombózist nem.
Exem folyamat problémázott meg nyávogott, a párom egyből megértette, hogy a fogamzásgátló nekem nem játszik.
27:
De akkor csak nem illettetek össze. Te találtál valakit akinek ez oké, meg az exed is bizti talált valakit, akit végre óvszer nélkül dughat és akibe bele lehet élvezni.
4 eve csak ovszerrel vedekezunk parommal,hol o,hol en veszem,igy igazsagos.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!