Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha csak óvszerrel vagyok hajlandó szexelni, akkor sose lesz hosszútávú kapcsolatom?

Figyelt kérdés
A férfiak utálják, ezért kérdezem.. 22/L
2017. okt. 29. 09:58
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztató válaszokat, most kicsit megnyugodtam :) mentek a zöldek!
2017. okt. 29. 10:35
 12/31 anonim ***** válasza:
12%

"Istenem, ez az ország tele van kreténekkel és hímsovinisztákkal."

Aki nem tudja, hogy létezik hormonmentes fogamzásgátlás nők számára, viszont habzik a szája, ha megemlítik, hogy a nő is védekezhet, ha nem akar gyereket... az szerinted micsoda?

2017. okt. 29. 10:37
 13/31 anonim ***** válasza:
88%

#6 Nem elég,hogy selejt vagy,még reklámozod is magad..csodálatos.

Szerinted az óvszer használata csak az egyik felet érinti?

Én nagyon sajnálom,akinek hormonális okokból szinte egész életében tömnie kell magába a fogamzásgátlót,de azokat a nőket meg még jobban sajnálom,akinek sikerült átmosni az agyát és boldogan írat fel magának ilyen tablettát,mert hát az milyen kényelmes..Aki meg annyira nincs tisztában a saját szervezete működésével,hogy azt állítja,hogy a gyógyszertől rendszeressé válik a vérzése,arról meg inkább nem is írom le a véleményem.

2017. okt. 29. 10:37
 14/31 anonim ***** válasza:
64%

13-nal a pont!

Nem csak a gumi es a tabletta letezik. Nekem pl hormonmentes spiralom van (nem szultem). Igy megmarad a sajat verzesem, nincs leterhelve a szervezetem hormonnal, nem kell odafigyelnem, hogy idoben bevegyem a gyogyszert, es nem boritja fel a vedekezesi mechanizmust se hanyas, se hasmenes. Es ezerszer olcsobb. 13000 ft volt, es 5-7 evig lehet fent.

2017. okt. 29. 10:55
 15/31 anonim ***** válasza:
10%

Vannak férfiak, akik feladják a világ legjobb dolgát, csak hogy legyen nőjük.

Szóval simán lehet, hogy találsz olyat aki összeszorított fogakkal, de bírni fogja. Nem minden férfi utálja az óvszert, csak a legtöbb.

2017. okt. 29. 11:06
 16/31 anonim ***** válasza:
67%

Ismerkedett már velem úgy férfi, hogy ő "nem bírja" az óvszert.Nem is jutottam el vele semeddig.

Én sem kedvelem, de nekem csak ez az egy módszer marad már Ennyi idősen.Arról nem beszélve, hogy a mai mindenki mindenkivel világban egyszerűen nem tudhatja az ember, ki hol járt előtte...és a gumi sem véd 100%-ra elég durva betegségektől.

Az olyan emberekkel nem kell komolyabban foglalkozni, akiknek egy gumi felhúzás nyűg.Szerencsére akadnak Olyanok kérdező, akik felelősségteljesek szexuális téren is.Csak meg kell találni őket.

2017. okt. 29. 11:32
 17/31 anonim ***** válasza:
61%
Semmi baj nincs az óvszerrel
2017. okt. 29. 11:34
 18/31 Sunshinedoll ***** válasza:
79%

Nekem ebből még nem volt probléma. Ha megmondtam egy pasinak, hogy csak akkor szexelünk, ha felveszi azt a kva óvszert vagy mehet haza, egyik se hisztizett tovább és szó nélkül felhúzta.

Komolyan mondom, a pasik elvárják tőlünk, hogy kockáztassuk az egészségünket meg a terhességet meg az életünket, mert ők nem akarnak gumit húzni, miközben ők élik tovább a tyúkszaros kis életüket, de amint a nő figyelmet meg törődést kíván, akkor mi túl sokat kérünk és felforgatjuk az életüket :DDD

2017. okt. 29. 11:48
 19/31 anonim ***** válasza:
0%

Csak személyiség számít.

Ha jövendőbelid nem mentális retardált, ő se fog szexelni gumi nélkül.

2017. okt. 29. 12:46
 20/31 anonim ***** válasza:
100%
Lehet csak én értettem félre, de a kérdés hosszú távú, tartós párkapcsolatokról szól, nem alkalmi szexről.
2017. okt. 29. 13:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!