Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért van az hogy ha egy lány kirak egy képet vagy ki írja csunya vagyok igaz? Kap 500 valagnyaló kommentet, ha egy férfi ki ír valamit bármit, max kiröhögi a többi férfi?
Nehogy azt gondolt kapsz 130 lajkot akkor te bombázó vagy.. Ez nem így működik a valóság teljesen más
Ha hátad mögött meg visszahallom "RONDA" NEM EGY EMBERTŐL
Ez van, valakinek te vagy ronda.. Ez így működik
én?mindenkinek,nemkönnyű rájönni,hisz lassan 30 vagyok még nem volt nőm,persze a sok fogyi átveri magát hogy aki nek én jöttem be az nekem nem stb meg hát férfias munkahelyen vagyok itt nincs nő nem tudok nőzni :D
nem ,én bevallom
Nem mi tehetünk róla hogy selejtes vagy kérdező...
27-N
Nèzzük ezeket a fránya számokat:
Ha 1000 férfiból 1000 férfi egyértelműen dugásra invitálja ugyanazt a nőt, akkor 1000 férfi lesz visszautasítva, ha a nő komoly kapcsolatot keres.
Ha 1000 férfiból 1000 férfi normálisan udvarol, akkor 999 lesz elutasítva, ha a nő csak egy valakinek mond igent.
Viszont olyan nincs, hogy az 1000 férfi csak ugyanannak a nőnek udvarol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!