Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan hozhatnám be a lemaradá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hozhatnám be a lemaradásomat csajozás terén? (részletek lent)

Figyelt kérdés

Szóval az a helyzet hogy két hónappal ezelőtt lett vége egy hosszú kapcsolatomnak. Anno a gimiben jöttem össze 15 évesen egy osztálytársammal és mostanáig együtt voltunk. Most 22 vagyok.

A problémám az lenne hogy szeretnék továbblépni, ismerkedni, csajozni stb. Alapvetően nem gondolom úgy, hogy gondjaim lennének ezen téren, sem külsőségekben sem belső szempontból, de azért mégiscsak kimaradt teljesen a csajozás a "fiatal éveimből" a barátnő miatt. Ahogy mondta, alapvetően nincsenek ezzel problémáim szerintem, de azért érdekelnének gyakorlatias férfi praktikák, trükkök, bármi ami hasznos lehet. Hogyan érdemes leszólítani a lányokat, beszélni velük, viselkedni velük, ha az ember meg akarja őket hódítani?

Alapvetően egyéjszakás kalandokban gonodlkodom most, ha ez számít valamit. Tényleg minden hasznos dolgot szívesen fogadok, előre is köszi. Szakirodalmat is ajánlhattok eselteg a témában.

2019. nov. 12. 00:14
 1/3 anonim ***** válasza:

Szakirodalmat?

O, te Szentséges!

2019. nov. 12. 00:35
 2/3 anonim ***** válasza:
Barney Stinson:Playbook
2019. nov. 12. 01:12
 3/3 anonim ***** válasza:
63%

Milyen lemaradásról beszélsz, öreg? Soha, egy pitsával meg egyéjszakás szajhával nem fogsz annyit tanulni sem a nőkről, sem magadról, sem egy kapcsolatról, mint egy párkapcsolatban.

Szakirodalma meg annak van, aminek van értelme is.

2019. nov. 12. 08:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!