Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit csináljak másként, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak másként, hogy legyen csajom?

Figyelt kérdés

Azért is írom ki ezt a kérdést, mert egy lány ismerősöm (aki tuti hogy nem hazudik) azt írta mikor nagyon depresszióztam. Hogy szerinte nagyon jól nézek ki, mert sajnos olyan rossz a szövegem, hogy ha nem lennék helyes akkor a kutya nem állna szóba velem...

De engem mindig legalábbis az utóbbi 5 nő akivel voltam ők hívtak át magukhoz. Nem tudok udvarolni, facebookon szoktam bejelölni, aztán megy a beszélgetés.

Csak észrevettem, hogy egy normális nő nem igazol vissza egy idegent, én pedig így idegenhez élőben nem merek odamenni. Így csak olyan nők jutnak akikkel nem jönnék össze kapcsolatra. Pedig azt szeretném.

Mondjuk ha látok egy szórakozóhelyen egy csajt, félek odamenni mert valami olyat mond, hogy megaláz.

De amúgy nem vagyok beszari, pl ha férfi beszól akkor kiosztom, csak ugye a nőnél van egy olyan, hogy tisztelni kell a nőket meg egyéb szövegek. És tényleg nem tudom hogy kell kezelni a visszautasítást.

És persze nem a normális visszautasítást. Hanem volt nekem olyan hogy beszéltem egy nőhöz és direkt nem is válaszolt, hát kedvem lett volna leköpni, persze akkor tuti kidobtak volna a helyről.

27 F

2019. okt. 29. 17:38
 1/8 anonim ***** válasza:
24%
Te egy suttyó vagy.
2019. okt. 29. 17:50
 2/8 A kérdező kommentje:
Akkor indokold is meg, hogy miért mert ez csak így sz*r dobálás...
2019. okt. 29. 17:57
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

A viselkedéseddel elég nagy problémák vannak. Mondhatni Everest méretűek.

Szerinted a nőket leköpni az így normális ?

2019. okt. 29. 18:09
 4/8 A kérdező kommentje:

azt írtam kedvem lett volna...

de figyelj az hogy valakihez szólsz és direkt nem válaszol, az szerinted milyen?

viselkedéssel sokkal nagyobb traumát lehet tenni az emberben, mint fizikailag. én így gondolom

2019. okt. 29. 18:11
 5/8 anonim ***** válasza:
77%

"de figyelj az hogy valakihez szólsz és direkt nem válaszol, az szerinted milyen?"

A nem kommunikáció is kommunikáció azt jelenti bocs de nem jössz be.

Senkit nem lehet arra kötelezni, hogy akarta ellenére mindenkivel leálljon.

2019. okt. 29. 18:16
 6/8 A kérdező kommentje:
nem mindenkivel, csak velem
2019. okt. 29. 18:16
 7/8 anonim ***** válasza:
68%

#5 A nem kommunikáció az szimpla bunkóság, annyira erőltesse már meg magát a csaj, hogy kikosaraz szóban.

Szerintem ezt olyan nőtől kérdezd aki ismer is, aztán amit mond az alapján próbáld fejleszteni magad.

2019. okt. 29. 18:27
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Hát, pasinak lenni biztos kemény dolog, valószínűleg én sem tudnék csajozni, ha férfi lennék, viszont ha már ezt dobta a gép, bele kell tanulni.

Ne gondold ám, hogy nőként akkora élmény visszautasítani bárkit. Nagyon kínos tud lenni, pláne, hogy eszed ágában sincs épp azt megbántani, akinek tetszel.

Néhány javaslat: olyanhoz például oda se menj, aki semmiféle érdeklődést nem mutat irántad. Nem muszáj rögtön nyomulással indítani, először legyen egy hosszabb szemkontaktus, esetleg mosoly. Ha ez megvan, lehet esélyed, de még ebben az esetben is fel kell készülnöd egy későbbi visszautasításra. Viszont ha ez eleve nincs meg, szerintem próbálkozni sem érdemes, hacsak nincs állati jó szöveged.

2019. okt. 29. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!