Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy a férfiak csak velem nem kedvesek? Miért bánnak velem másként?
Most itt lehetne arra fogni, hogy nem szeretett, de ő döntött úgy hogy járni akar velem, ő rakta ki a netre is. A volt barátom nekem nem tett a kedvemre, volt olyan hogy programokat találtam ki nem jött. De az előttem lévő barátnőjével bezzeg mindenen részt vett. Meg volt úgy hogy megemlítette hogy vajon mit csinálhat. Én annyira egy senki vagyok, hogy engem biztos fel se hoz másnak, meg nem is gondolhat rám soha. Még az is előfordult hogy a randikat is lemondta.
De volt már olyan hogy egy pasi online írt, az is exéről áradozott, hogy mennyire fájt neki, hogy megcsalta. Meg hogy mennyi mindent vett neki. Egyszer csak el is tűnt, nem is írt többet.
"De az előttem lévő barátnőjével bezzeg mindenen részt vett. "
"az is exéről áradozott, hogy mennyire fájt neki, hogy megcsalta"
Ismerkedésnél egy korábbi kapcsolatról beszélni... elég tapintatlan dolog. Nem lehetett komoly ismerkedési szándéka. Jogos hogy sértve érzed magad. De ez nem feléd irányul. Ő nem tette magát túl az előzőn, így képtelen volt mást szeretni, elfogadni. Úgyhogy ezt nem érdemes magadra venni, mert nem téged minősít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!