Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az hogy a férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy a férfiak csak velem nem kedvesek? Miért bánnak velem másként?

Figyelt kérdés

Most itt lehetne arra fogni, hogy nem szeretett, de ő döntött úgy hogy járni akar velem, ő rakta ki a netre is. A volt barátom nekem nem tett a kedvemre, volt olyan hogy programokat találtam ki nem jött. De az előttem lévő barátnőjével bezzeg mindenen részt vett. Meg volt úgy hogy megemlítette hogy vajon mit csinálhat. Én annyira egy senki vagyok, hogy engem biztos fel se hoz másnak, meg nem is gondolhat rám soha. Még az is előfordult hogy a randikat is lemondta.

De volt már olyan hogy egy pasi online írt, az is exéről áradozott, hogy mennyire fájt neki, hogy megcsalta. Meg hogy mennyi mindent vett neki. Egyszer csak el is tűnt, nem is írt többet.

2019. júl. 28. 10:00
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Mert hagyod, ha te egy senkinek tartod magad, akkor mit vársz?
2019. júl. 28. 10:11
 2/9 anonim ***** válasza:
4%
Gondolom te is lekezeled őket.
2019. júl. 28. 10:11
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

"De az előttem lévő barátnőjével bezzeg mindenen részt vett. "

"az is exéről áradozott, hogy mennyire fájt neki, hogy megcsalta"

Ismerkedésnél egy korábbi kapcsolatról beszélni... elég tapintatlan dolog. Nem lehetett komoly ismerkedési szándéka. Jogos hogy sértve érzed magad. De ez nem feléd irányul. Ő nem tette magát túl az előzőn, így képtelen volt mást szeretni, elfogadni. Úgyhogy ezt nem érdemes magadra venni, mert nem téged minősít.

2019. júl. 28. 10:21
 4/9 anonim ***** válasza:
48%
Lehet hogy csak simán ilyeneket fogsz ki. Attól hogy jársz valakivel még nem biztos hogy szerelmes vagy bele és vele akarsz lenni. Majd jön valaki aki igazán szeretni fog és sülve főve veled akar lenni. :)
2019. júl. 28. 10:27
 5/9 anonim ***** válasza:
Akivel jártam, ott ő szakított a barátnőjével.
2019. júl. 28. 10:27
 6/9 anonim ***** válasza:
Mégis ő is az exét beszélte nekem.
2019. júl. 28. 10:28
 7/9 anonim ***** válasza:
48%
Mert nem vagy érdekes személyiség.
2019. júl. 28. 10:32
 8/9 anonim ***** válasza:
52%
Unalmas vagy.
2019. júl. 28. 10:39
 9/9 anonim ***** válasza:
91%
Csak szimplán sok fent az olyan pasi, aki lelki szemetesladat keres. Meg növeli az egot, hogy hány nővel beszélget.
2019. júl. 28. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!