Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egyes férfiak miért birtokolni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyes férfiak miért birtokolni akarják a nőket? Mi értelme annak hogy eleinte kedvesek, utána meg durvák a nőkkel?

Figyelt kérdés
2018. jan. 14. 09:34
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Én még sose csináltam ilyet.

Talán azért,mert én normális vagyok?

2018. jan. 14. 09:35
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi, de egyes nők is dettó ugyanezt csinálják a pasikkal. És ezt nőként mondom. Plusz egyes csajok miért lesznek egy idő után házisárkányok?
2018. jan. 14. 09:40
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Mert olyan férfiakkal kezdesz, akik csak addig kedvesek, amíg bejutnak a bugyidba, más nem nagyon érdekli őket.

Mert nem válogatod meg normálisan, hogy ki lesz a párod, pontosabban valószínűleg olyan szempontok alapján választasz, ami a kapcsolat szempontjából irreleváns.

Mert a pasi vagy szimplán bunkó, aki 2 percig megjátszotta magát, vagy sikerült megszerezned a környék egyik Casanováját akinél sorban állnak a nők, így rád sem fog több energiàt pazarolni, ott a következő, aki már azt kérdezi a gyk-n: “hogyan szerezhetném meg, tudom, hogy barátnője van, de olyan helyes, biztos összeillünk”.

2018. jan. 14. 09:48
 4/4 MolotovPunk ***** válasza:

Ez egyes nőknél is észrevehető dolog.A volt barátnőm is később ilyen lett.Egy idő után állandóan irányítani akart.Persze az elején kedves aranyos lány volt,de nagyjából 1 év járás után kezdte kimutatni a foga fehérjét.Fél évvel később szakított velem,amit ma már egyáltalán nem bánok.

Nem szeretem,ha egy nő mindent meg akar nekem mondani,hogy én mikor mit csináljak,hova menjek.Főleg úgy,hogy én sosem mondtam neki meg,mit hogyan tegyen.

Ha esetleg te egy ilyen kapcsolatban vagy,akkor azt tanácsolom,hogy minél hamarabb lépj ki abból.

Mindig van esély jobbat találni.

30/F

2018. jan. 14. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!