Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Debrecenben hol célszerű ismerkedni?
Nagyon nem mindegy hogy hány éves vagy, és milyen igényeid vannak?
Azért nem nagyon értem ezt a kérdést, mert hihetetlen mennyiségű szórakozóhely van, én pl. a Víztoronyba szeretek járni, mert sok színvonalas rétegműsor is van, de a Romkocsmában és egyebekben szintén.
Aztán elő lehet venni a Korzót, ami rengeteg különböző városi programot kínál a kiállításoktól az előadásokig, a koncertektől a kirándulásokig! De ha ez sem elég, akkor az Egyetemnek van ugyanilyen programfüzete, a Lovardától a sportcsarnokokig mindenféle rendezvénnyel.
Az egyházak is sok hasznos és színvonalas koncertet szerveznek, csak figyelni kell a programokat!
De a helyedben elmennék a könyvtárakba, a Termálba (naturista szaunával), a múzeumokba - de a trolin, a villamoson, buszon is lehet ismerkedni.
Csak ki kell mozdulni, mert otthon senki sem fog keresni, mert azt sem tudják hogy létezel!
Színházban is lehet ismerkedni pl.!
Meg a botanikus-kertben is.
Meg az Agorában.
Meg a Kölcseyben.
Meg jégkorong, kézi, kosár stb. meccseken nagyon könnyen!
Meg az uszodákban.
Meg a Rocksuliban.
Meg a táncházakban.
Köszönöm mindenkinek!
A Roncsot én is ismerem, ki lehet ott is fogni jó bulikat. Állítólag a Base nagyon megy most, de ott még nem voltam.
Félreértés ne essék, normális helyekre gondoltam, ahol elsődlegesen nem nekem kell fizetni valakinek az estéjét és van hely, ahol tudunk beszélgetni, na meg ugye nem fickókkal van tele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!