Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan tudnám ezt a "képessége...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám ezt a "képességemet" fejleszteni?

Figyelt kérdés

Egyáltalán nincs sikerem a nőknél.

Eléggé ismert film a Kaméleon ott ugye a főszereplő egy nulla emberileg, de mégis úgy adja el magát, hogy 10-es csávó, és nagyon jól beszél és befűzi a nőket.

Én simán vagyok egy 8-as csávó (nem csak külső, hanem külső, belső, intelligencia stb.) de mondjuk azon kivül, hogy jól öltözködök, a gesztusok, testtartás, beszéd azt mutatja kifelé hogy egy nulla csávó vagyok.

Irigylem akik el tudják adni magukat.

Én tipikusan olyan fajta ember vagyok aki ilyen rátukmálós ügynöknek sosem lenne jó.

Igazából 27 év alatt aki nővel voltam, mindig a nő vitte az ismerkedést. Én csak úgy elvagyok és sodródok mindig.

Az életben nem, csak a csajozással.

2019. nov. 1. 18:21
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Az érzelmi intelligenciádat kellene fejleszteni, mert a fogalmazásod, szóhasználatod alapján az rendkívül alacsonyra saccolható. Kezdetnek javasolnám, hogy olvasgasd Marshall Rosenberg "A szavak ablakok vagy falak" című könyvét, abból is azt a fejezetet, ahol elmagyarázza, hogyan kell árnyaltan fogalmazni az érzelmekről. Mivel, teszem hozzá én, a beszéd, megfogalmazás visszahat a gondolkodásra, így fokozatosan egyre árnyaltabban fogsz gondolkodni az érzelmekről, nem olyan durván fekete-fehér lesz számodra a világ ezen a téren, mint most.
2019. nov. 1. 18:32
 2/2 Noren1989 ***** válasza:
100%

Hát barátom...gyakorlással.

Illetve olyan kényszerhelyzetek kialakításával, amik még éppen beleférnek ilyen szempontból a komfortzónádba.

2019. nov. 1. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!