Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
35-45 év körüli férfiak, milyen korú nőt kerestek magatoknak komoly kapcsolatra?
"De 40 felett már nagyon rizikós a gyerekvállalás, sokkal több a sérült gyerek és nagyobb a kockázata vetélésnek is"
Hiába nézel statisztikákat, teljesen felesleges. Hol van köze sportos egészséges 40 fölötti Ancsának ahhoz hogy más 100 elhízott és rossz egészség állapotú, más genetikájú 35 fölötti csajszik elvetéltek? Semmi köze nincsen hozzá. 20asoknak is sokszor születik beteg gyereke. Túl fiatalon a szülés is tud komplikált lenni. Sose voltál még nő, de hidd el hogy könnyebb az egészet végicsinálni ha már az évek alatt jól kitapasztaltad és ismered a tested működését és tudod hogy kb mire számíts. Nagyon kevesen készek rá 20 körül. Akik igen azzal sincs semmi gond, de nem mindenki alkalmas rá.
Talán kisebbségben vagyok, de 43 évesként inkább a 35 körüli nők érdekelnek. Minden téren sokkal kiforrottabbak, nem annyira a látszatokra hajtanak már, mint a húszonévesek, megértőbbek, empatikusabbak, szexuális téren jobban megismerték magukat és az igényeiket, nem prüdek, játékosabbak, bölcsebbek és őszintébbek.
Egy 20-25 éves nő nagyon idegen világ nekem. És nem savanyú a szőlő. Mivel minden nő kb. 28-30 évesnek hisz a külsőm és a stílusom alapján, néha megismerkedtek velem fiatal csajok is, de nem igazán tudtam velük intellektuálisan és érzelmileg mit kezdeni. Más világ. Egyébként nekem fiatalabb koromban is a 30 fölötti nők voltak az eseteim. És hozzá kell tenni, hogy ismerek pár 45 év feletti nőt, akiknek olyan alakja van, hogy a legtöbb 20 éves megirigyelné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!