Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban ilyen nehéz komoly kapcsolatra vágyó lányt találni 25 év körül? 26F
Volt egy kapcsolatom, aki kb velem egy idős volt..., színvonal. Aztán a sors nehezen adott volna ugyanilyen színvonalon hasonnlóan korombelieket, így elkezdtek jönni a 30+osak. Ez megy 20 éves korom óta.
Ha te frankó vagy, akkor csak élj, légy boldog, aztán majd jön a lehetőség. Hogy mennyire nehéz, attól függ mi az utad...
Durva, ha 26 évesen 25 körüli csajt keresel.
Én tizenévesen végig megszívtam azzal, hogy mindig magammal egykorú lányt kerestem és ebből nagyon sokat tanultam. Mindig magammal egykorú lányokba voltam szerelmes és mindig csúnyán megszívtam.
Azóta csak fiatalabb lányok. 25 évesen pl ilyen 18-22 körüliek. Kell a korkülönbség, mert a nők könnyebben fel tudnak nézni egy tőlük idősebb férfira.
25 körüli lányok már szinte csak kapcsolatot keresnek.
Az utolsó válaszolónak igaza van, kell a korkülönbség!
Keresni kell, és megtalálod, akár lejjebb is.
22 leszek, és komolyan keresek. Sajnos ez nem egy kiló krumpli, ami azonnal megvan.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!