Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy idő után ti is elfáradtok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy idő után ti is elfáradtok a csalódások után és beleuntok a társkeresésbe, kapcsolat kialakításba?

Figyelt kérdés

Elnézést ha általánosítok, akinek nem inge...de inkább ezt csak mi férfiak értjük. Mi legyünk jópofák, mi alkalmazkodjunk, mi tegyünk meg mindent egy párkapcsolatért. Itt vagyok fiatalon, hogy belefáradtam, elfáradtam. Jogos, lehet velem van a hiba, de adtam már alább az igényeimnek is, és még így sem adatik meg egy érzelmekkel teli őszinte kapcsolat. Az meg hogy felénk támasztanak elvárásokat megint csak bicskanyitogató. Azt is rühellem, hogy én nyissak mindig, máskülönben le sem sz@rnak a túloldalról, és ha úgy igazán együttlétről lenne szó már visszahúzódás észlelhető, vagy éppen elővett egy másik “érmét” a tárcából.

Cserébe mit kapunk? Minden férfi egyforma, egyik sem normális, mind unalmas, ez jobb pasi, de ennek több pénze van...mondja azt bárki is hogy nem ért egyet velem.

2019. nov. 13. 13:12
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
92%
Teljes mértékbe igaz nagyon idegőrlő tud lenni főleg ha szemtelen módon utasítanak vissza sokadik alkalommal. Aztán még azt is látod hogy egy pondróval jön össze aki semmilyen téren nincs ott ahol te na az az igazi gáz!!!
2019. nov. 14. 02:35
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Már régen feladtam az egészet. Fölösleges időpocsékolás, inkább foglalkozok bármi mással. :)
2019. nov. 14. 12:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!