Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire számít ismerkedésnél az izom mennyiség egy férfinél?
Figyelt kérdés
2019. nov. 13. 11:44
11/14 anonim válasza:
Semennyire. Nyilván sosem voltam egy kigyúrt kokszgép, de voltam 58 kilós vézna és 85 kilós "fedett de jobb kötésű" ember is 8-10 év edzésmúlttal. Jelenleg 80kg körül mozgok 178 centihez. Soha semmiben nem volt más a nők reakciója bármilyen értelemben hozzám, mint amikor vézna voltam!
12/14 anonim válasza:
Azért azt vegyük figyelembe, hogy a híres/híresebb testépítőknek ez az életük ,a karrierjük ha úgy tetszik. Nyilván olyan körökben fog mozogni, ahol a többség testépítő, de legalábbis a sport valamilyen formája rendkívül fontos neki. Ebből adódóan a párjukat is itt fogják megismerni. És nyilván egy feszesebb női test alapból jobban bejön a legtöbb férfinek, ahogy egy izmosabb férfitest egy nőnek.
13/14 anonim válasza:
Akiket te felsoroltál azok mind híres és gazdag emberek is. Ez a kettő dolog pedig messze meghatározóbb. Ha az általad felsorolt gazdag és híres emberek nem lennének izmosak akkor is szép barátnőik lennének.
Ha nem hiszel nekem, ajánlom neked ezt a kérdésemet:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
14/14 anonim válasza:
Sosem volt vékony, izomtalan barátom, nekem számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!