Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 35 feletti szingli férfiak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

35 feletti szingli férfiak, milyen érzés, hogy gyorsan megy az ido, már nem vagytok tul fiatalok, egyedul vagytok, a huszonéves lányok legnagyobb része már levegonek nez titeket és már a legtobben jo napot kivanokkal koszonnek nektek? Rossz erzes?

Figyelt kérdés
36 vagyok, átlag diplomas, átlag jovedelm, kis garzonlakas. A huszonéves lányok 99%-a levegonek nez, ami regen nem igy volt. Van 2 barátom, de mind kulfoldon élnek. Elég rossz igy elni, gyakorta vagyok depresszios is. Ti hogy dolgozzatok fel ezt, ha vagytok ilyen vagy hasonlo helyzetben?
2019. nov. 12. 13:36
1 2 3 4
 31/38 A kérdező kommentje:
Rá lehet húzni az emberre a leplet, hogy mit csináltál pl 36 évig, hogy most egyedül vagy, de hány és hány olyat tudok, aki ugyanebben van, vagy még rosszabb, hogy elvált, van gyerek, de csak hétvégi apuka maradt. Nőknek meg már annyira nem imponál egy elvált 40-es apuka, akinek a fél házát vitte a nő is, ő meg albizik. Persze említhetném unokatestvéremet, ki 2 gyerek mellett 43 évesen hagyta ott a feleségét egy 24 éves titkárnőért, aki bomba nő közgáz diplomával és külcsínnyel. Az megint más kérdés, hogy uncsimnak saját cége van, havi nettó nagyon sok milliós haszonnal. Nem vagyok biztos, hogy a nő a két szép szeméért szereti őt...bár ki tudja.
2019. nov. 12. 20:31
 32/38 anonim ***** válasza:
100%

El kell fogadni, egyszerűen a legtöbb huszonéves nem 35 feletti férfiakkal fog tervezni, hanem a saját korosztályában válogat. Nekem pl. eszembe nem jutna 35 felettivel kezdeni, akkor se, ha jól néz ki. Más életszakasz, más preferenciák, más célok, stb. Persze, biztos vannak kivételek, de nem az a jellemző.

25L

2019. nov. 13. 00:04
 33/38 anonim ***** válasza:
100%

A 42 éves unokatesóm nemrég vált el és hamar összejött egy 50 körüli nővel. Tehát nem biztos, hogy mindenképpen egy sokkal fiatalabb nővel éreznéd csak jól magad.

Amúgy rengeteg férfi jár hasonló cipőben, mint a kérdező. Sokan elbulikázzák a fiatal korukat. Vagy videojáték függők és arra megy el az idejük. Vagy csak fölényesen válogatnak, stb. Aztán eljön a 35-40 éves kor. A haverok már megnősültek, van gyerek, stb. Olyankor kapnak észbe, hogy kellene egy nő, vagy egy család.

Konkrétan így jártam egy pasival. 20-as éveink elején odavoltunk egymásért, de ő nem mert kapcsolatot felvállalni. Azóta eltelt több, mint tíz év, most kellenék neki. De késő, nekem már van férjem.

2019. nov. 13. 06:48
 34/38 anonim ***** válasza:

Hú b+, szerintem nem fogom megérni a 36 éves kort

24F

2019. nov. 14. 16:21
 35/38 A kérdező kommentje:
Miért nem? Beteg vagy?
2019. nov. 14. 16:34
 36/38 anonim ***** válasza:
52%
Nem, de tuti megölöm magam addigra. Amiket leírtál az alapján szerintem számomra sincs remény. Eddig is iszonyatosan nehezen viseltem, hogy lesz@rnak a nők, de ha ez a jövőben még sokkal rosszabb lesz, akkor tuti nem fogom tudni elviselni az életet.
2019. nov. 14. 22:15
 37/38 anonim ***** válasza:
72%

A kérdező kommentje:

"30 feletti nok kb 80%a komoly kapcsolatban van. Jo esetben hazas is. A szinglikkel meg gond van, mert furák ahohy tapasztalom (pl flugos vagy karrierista vagy osszeferhetetlen)))."

Ez milyen duma. Neked is csak addig kell egy nő amíg elérhetetlen. Amíg kapcsolatban van, jó nő, és csorog rá a nyálad, amint kiderül hogy szakított, átmegy rögtön flugos karrierista összeférhetetlenbe egy nap alatt. Sok eszetek van! Talán észre kellene venni hogy rengeteg az olyan nő aki szingli, 1-2 hónappal ezelőtt vonzó, tartós kapcsolatban vagy házasságban élő nő volt, szakítottak de attól még ugyanaz a nő. Akiket bámulsz hogy ó de jó nő de kapcsolatban van, de kéne, lehet holnap szakít, egyből flúgos lesz? Logika, az van.

2019. dec. 8. 09:06
 38/38 anonim ***** válasza:
56%

#37: Pedig hidd el, a 30-as szinglik tényleg sokszor furák. Nem azokról van szó, akikről írsz (ők vannak kevesebben és ha akarnak, gyorsan találnak új kapcsolatot), hanem azokról, akik így 30 körül kezdenek el párkapcsolatban meg családalapításban gondolkodni. Ha egy ember (függetlenül attól, hogy nő vagy férfi) sokáig van egyedül, akkor nehezebben fog alkalmazkodni, neki is több rigolyája lesz (amit talán észre sem vesz) a másikét viszont egyből kiszúrja és minimálisan sem tolerálja.

Nézd meg bármelyik tetszőleges kérdést, amiben vagy ami alatt leírják az elvárásokat (és ezek csak azok, amiket nyíltan leírnak, a többiről ne is beszéljünk). Aztán nézz körül a környezetedben, hogy a párok férfi tagjai mennyire felelnek meg ezeknek.

2019. dec. 8. 10:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!