Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
35 feletti szingli férfiak, milyen érzés, hogy gyorsan megy az ido, már nem vagytok tul fiatalok, egyedul vagytok, a huszonéves lányok legnagyobb része már levegonek nez titeket és már a legtobben jo napot kivanokkal koszonnek nektek? Rossz erzes?

"A szinglikkel meg gond van, mert furák ahohy tapasztalom"
Na ugyanezt gondolják rólad a lányok. 36 éves és még nincs senkije. Komoly gond lehet vele.
Az masszivan hazudik aki szerint 35 felett jon el az aranykor. 10 bol 1 ferfinal lehet, de tobbsegenel nem igy van szerintem
. Noknel detto ez van.

Törödj bele. Szerencséd lesz, ha egy 40-es elvált kövér lehasznált sérült kapcsolatból menekült egy vagy több gyerekes anyuka szóba áll majd veled.
20-on êves lányokat meg felejtsd el, esélyed nincs náluk.
Öreg és unalmas vagy nekik.

Annyira cuki, amikor a 20 évesek abban a hamis illúzióban élnek, hogy örökké övék lesz a világ! :D
25 felett már lelassul ez a féktelen buliból buliba élet, majd 30 felett meg már őket papázzák meg mamázzák le. Az én generációm simán túlélte ezt (40+), de a mai fiatal ultra egoista, és ezzel párhuzamosan lelkileg ultra gyenge generációra kíváncsi leszek. Tisztelet a kisszámú kivételnek. ...és igen, a komoly, normális és céltudatos fiataloknak sosincs gondjuk az ismerkedéssel.
Kérdeznék valamit: aki ma annyira panaszkodik hogy nem lehet ismerkedni, az mit szólt vona a '90-es évekhez? Ott nem volt mobil, nem volt fb, insta, badoo, tinder, stb. Ott még időzíteni kellett, ott még f2f oda kellett menni egy lányhoz, és ráadásul nem is volt ekkora kínálat mint manapság! Ott nem tudtál meg 1 perc alatt mindent egy lányról, ott nem nézegethetted a fotóit, nem lehettél vele 0-24-ben online. Ott barátom volt a pillanat, amit vagy megfogtál, vagy elbuktad. Én pl. sosem voltam egyedül, pedig az átlagnál jóval kritikusabb vagyok másokkal és magammal szemben is. Megtettem a tőlem telhetőt a külsőmmel, és a belsőmmel szemben, nekem lett volna égő, ha egy lúzert látott volna bennem egy lány.
Marha férfias egy pasi, ha azt sugározza ki hogy görcsös, depressziós. Próbáld ki azt, hogy hangosan beszélsz, betöltöd a teret, ura vagy magadnak. Ezt spékeld meg jókedvvel, szikrázó tekintettel. Csoda fog történni!
Van egy nagyon fontos dolog, ami sajnos mára már kezd kihalni a fejekből: egy valamit tudsz megváltoztatni, az pedig önmagad! Ha kritizálsz, akkor azt csak önmagaddal szemben gyakorold. Ne másokat figyelj, hanem magadat.
Szóval ennyi lenne a lényeg.
Ne gyere azzal hogy márpedig veled minden rendben, mert akkor ha ez így lenne, nem tetted volna fel a kérdésed.
Házas vagyok, hűséges. Azért az jólesik még így is, hogy akár a huszonéves korosztályból is lenne jelentkező... szóval nem érzem magam levegőnek! ;)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!