Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 35 feletti szingli férfiak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

35 feletti szingli férfiak, milyen érzés, hogy gyorsan megy az ido, már nem vagytok tul fiatalok, egyedul vagytok, a huszonéves lányok legnagyobb része már levegonek nez titeket és már a legtobben jo napot kivanokkal koszonnek nektek? Rossz erzes?

Figyelt kérdés
36 vagyok, átlag diplomas, átlag jovedelm, kis garzonlakas. A huszonéves lányok 99%-a levegonek nez, ami regen nem igy volt. Van 2 barátom, de mind kulfoldon élnek. Elég rossz igy elni, gyakorta vagyok depresszios is. Ti hogy dolgozzatok fel ezt, ha vagytok ilyen vagy hasonlo helyzetben?
2019. nov. 12. 13:36
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
85%

A 20-on éves lányok 20-on éves párt keresnek maguknak jobb esetben.

Mondjuk amiket írsz lehet te is megakadsz az értelmes nők "szűrőjén".

Mi számít neked flúgosnak? Magában beszél, koszos, 10 macskával él együtt? Mi számít neked karrieristának? Dolgozik, hogy el tudja tartani magát, vagy el tudja tartani a gyerekeit, vagy csupán szereti a munkáját és szivesen dolgozik?

Szerintem ha valaki normálisan közelít a nők felé és nem néz ki leéltnek akkor tud párt találni magának.

Nem lehet, hogy túl nagyok az igényeid?

Szerintem gondold végig, hogy neked milyen tulajdonságos, személyiségjegyek fontosak, hogy legyenek egy nőben, és aztán nézd át a "lelked" hogy benned is megvannak e ezek, vagy a férfi megfelelői.

Nem tanácsolom azt se, hogy add lentebb az igényeid, viszont vedd észre azt ha túl magasak, mert akkor érdemes ezen változtatni.

Olyan nincs, hogy valaki nem talál párt. Abban az esetben ha mégse jön össze akkor vagy baromi rossz környezetben keresed, vagy benned van valami hiba, amin változtatni kell.

2019. nov. 12. 16:19
 22/38 anonim ***** válasza:
0%
Azért ha egy nő dolgozik, akkor legtöbb esetben valamelyik főnökével jön össze, aki sok esetben külföldi.
2019. nov. 12. 16:25
 23/38 anonim ***** válasza:
100%
22-es, ezt most komolyan gondolod? A nők 90%-a dolgozik. Mind a külföldi főnökkel jön össze? Én dolgoztam olyan helyen, ahol kb. 30 nő dolgozott, meg két férfi. Meg több olyan helyen, ahol nő volt a főnök.
2019. nov. 12. 16:38
 24/38 anonim ***** válasza:
19%

Nagyon átlátszó a kérdés, próbáld meg kevésbé feltűnően.:) Ezt kiírhattad volna úgy is, hogy "Rúgjunk bele a 30 feletti férfiakba, nehogy már nyeregbe érezzék magukat".

De tételezzük fel, hogy igaz:

- 36 éves férfiként sem elég középszerűnek lenni ha a 20 éves lányok kellenek, ahogy 20 évesen sem volt elég.

- ha már jó napot kívánokkal köszönnek (és nem az eladó vagy a kasszás csajokra gondolok), akkor valamit tényleg nagyon rosszul csinálsz.

- egyáltalán miért a 20 évesek körében akarsz sikeres lenni ennyi idősen, ha a saját korosztályodban sem megy?

2019. nov. 12. 16:48
 25/38 anonim ***** válasza:
30%

Szerintem azzal nincs baj, hogy a huszonéves csajok nagy része nem harmincas pasit keres, de én pont az vagyok akit 10-15 éve sokkal inkább levegőnek nézték a huszonéves lányok, mint harmincasként.

Jónapottal meg a gyerekek és legfeljebb a tinik köszönnek, de az rendben is van.

2019. nov. 12. 17:29
 26/38 anonim ***** válasza:
100%

"Azért ha egy nő dolgozik, akkor legtöbb esetben valamelyik főnökével jön össze, aki sok esetben külföldi."

A világon nincs ennyi férfi főnők, főleg még külföldi is :D Jesszus, az agyatokra ment valami!

2019. nov. 12. 17:51
 27/38 anonim ***** válasza:
52%
Rengeteg az elvált külföldi férfi, aki Magyarországra jön új feleséget keresni. Főleg a 40/50-es korosztályból kerülnek ki.
2019. nov. 12. 18:28
 28/38 anonim ***** válasza:
Én még csak 32 vagyok de már most úgy érzem, hogy esélyem sincs. Melóban kizárólag férfiak, mókuskerék, hétvégén mondjuk havonta 1-2x valami kanbuli de ott sincs nő sem ,akivel ismerkedni lehetne. Jobb híján marad a net, de vagy a lehúzós társkeresők vannak, ahol fizesd ki a féléves előfizetést 20ezerért, hogy egyáltalán lásd a képeket, vagy mehet a tinder 2 évig 0 match-el. Szóval fogalmam sincs hol, merre kellene ismerkednem szingli nőkkel, akár csak pár beszélgetés erejéig sem.
2019. nov. 12. 19:18
 29/38 anonim ***** válasza:
52%
nem igazán zavar, mert igaz lehet, hogy "a huszonéves lányok legnagyobb része már levegonek nez titeket", de tudom, hogy a statisztikák-, és a való életet figyelembe véve rövid időn belül őket is lapátra szokták tenni:).
2019. nov. 12. 20:17
 30/38 A kérdező kommentje:
ugye borzasztóan gyorsan elmegy az a pár év, olyan mintha nem is éltél volna. Egyszerűen annyira intenzíven nem tudod megélni azt a pár jó húszas éveidet. Utána 30 felett egy űrt fogsz érezni, hogy sok minden kimaradt. Persze ha van párod, mondjuk úgy fix párod, akivel kölcsönösen szeretitek egymást 30 felett, vagy netán férjed, feleséged, úgy megint más, mert akkor valamennyire tenni fogsz rá mi maradt ki huszonévesen. De ha huzamosabb ideig egyedül vagy 30 felett, vagyis sok évig, akkor szerintem fájni fog a dolog a legtöbbeknek, hogy már valami elmúlt, már valami nem ugyanaz mint pl 8-10 éve. ÉS ezért mondom nagyon intenzíven kell megélned a 2. x-es éveidet, hogy ne vágyj vissza abba, vagy ne legyen hiányérzeted annyira. Férfiaknak meg szerintem még nehezebb 35 körül vagy fölött, persze elvált 30 as nőknek sem fenékig tejfel
2019. nov. 12. 20:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!