Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
35 feletti szingli férfiak, milyen érzés, hogy gyorsan megy az ido, már nem vagytok tul fiatalok, egyedul vagytok, a huszonéves lányok legnagyobb része már levegonek nez titeket és már a legtobben jo napot kivanokkal koszonnek nektek? Rossz erzes?
A 20-on éves lányok 20-on éves párt keresnek maguknak jobb esetben.
Mondjuk amiket írsz lehet te is megakadsz az értelmes nők "szűrőjén".
Mi számít neked flúgosnak? Magában beszél, koszos, 10 macskával él együtt? Mi számít neked karrieristának? Dolgozik, hogy el tudja tartani magát, vagy el tudja tartani a gyerekeit, vagy csupán szereti a munkáját és szivesen dolgozik?
Szerintem ha valaki normálisan közelít a nők felé és nem néz ki leéltnek akkor tud párt találni magának.
Nem lehet, hogy túl nagyok az igényeid?
Szerintem gondold végig, hogy neked milyen tulajdonságos, személyiségjegyek fontosak, hogy legyenek egy nőben, és aztán nézd át a "lelked" hogy benned is megvannak e ezek, vagy a férfi megfelelői.
Nem tanácsolom azt se, hogy add lentebb az igényeid, viszont vedd észre azt ha túl magasak, mert akkor érdemes ezen változtatni.
Olyan nincs, hogy valaki nem talál párt. Abban az esetben ha mégse jön össze akkor vagy baromi rossz környezetben keresed, vagy benned van valami hiba, amin változtatni kell.
Nagyon átlátszó a kérdés, próbáld meg kevésbé feltűnően.:) Ezt kiírhattad volna úgy is, hogy "Rúgjunk bele a 30 feletti férfiakba, nehogy már nyeregbe érezzék magukat".
De tételezzük fel, hogy igaz:
- 36 éves férfiként sem elég középszerűnek lenni ha a 20 éves lányok kellenek, ahogy 20 évesen sem volt elég.
- ha már jó napot kívánokkal köszönnek (és nem az eladó vagy a kasszás csajokra gondolok), akkor valamit tényleg nagyon rosszul csinálsz.
- egyáltalán miért a 20 évesek körében akarsz sikeres lenni ennyi idősen, ha a saját korosztályodban sem megy?
Szerintem azzal nincs baj, hogy a huszonéves csajok nagy része nem harmincas pasit keres, de én pont az vagyok akit 10-15 éve sokkal inkább levegőnek nézték a huszonéves lányok, mint harmincasként.
Jónapottal meg a gyerekek és legfeljebb a tinik köszönnek, de az rendben is van.
"Azért ha egy nő dolgozik, akkor legtöbb esetben valamelyik főnökével jön össze, aki sok esetben külföldi."
A világon nincs ennyi férfi főnők, főleg még külföldi is :D Jesszus, az agyatokra ment valami!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!