Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A budapesti nőknek miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A budapesti nőknek miért jóval magasabbak az elvárásaik a férfiakkal szemben?

Figyelt kérdés

Vidékiként eddig 2 bp-i barátnőm volt. Leginkább a másodiknál tapasztaltam azt, hogy miután dobott, egy olyan férfit keresett aki elsősorban budapesti, tudja neki a fényességes színvonalú budapesti életet biztosítani, folyamatos programok szervezésével és mindemellett bőségesen rendelkezik anyagi javakkal. Ugyanakkor külsőleg is megvannak a bp-i nők igényei, egy elhízott, undorító nőnek is minimum David Hasselhoff kell (fiatal kiadásban persze). Úgy döntöttem, hogy felesleges már ott nézelődnöm, 80 km-re lakom a fővárostól egyébként is, szóval a távkapcsolatba is kevesen mennek bele. Mindemellett mindig is fennáll a veszélye hogy jön egy olyan férfi aki ténylegesen is budapesti színvonalat tud biztosítani a nőnek.

33f

2019. nov. 11. 18:22
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem, drága Endricus, hanem arról van szó, hogy a mai színészeknek a hátuk közepére sem hiányzik az a rohadt, hollywood "fénykorabeli" sztárkultusz, amely a sztárjainak a többségét bedarálta és egy életre tönkretette, megnyomorította. Több olyan, akiből a tehetsége okán abszolút szupersztár lehetne, már ha akarná, a legkevésbé sem kér ebből. A szakmájukat szeretik, a felhajtást utálják, meg a nyálcsorgató, sokszor viselkedni nem tudó rajongó hadakat is (csak arra vigyáznak, hogy az utóbbi ne legyen nyilvánvaló).
2019. nov. 11. 21:17
 22/23 anonim ***** válasza:
57%

Nem vagyok anyagias, de ha már egy világváros közepén élek, ahol minden egy köpésre van és pezseg a város, akkor szeretném kiélvezni, kipróbálni dolgokat, helyeket.

Budapesten minden drágább, ugyanakkor a fizetés jóval magasabb. Lakást venni Pesten necces, de egyébként ez az egész nem akkora szám. Azt viszont teljesen meg tudom érteni, hogy valaki egy ilyen szép helyen, ennyi látnivaló és élmény mellett nem akar otthon kuporogni és a falat nézni. Ezt az itteniek általában fel is tudják érni onnantól, idekerültek.

Éltem vidéken (Kaposvár), ott ha akartad, sem tudtad volna elkölteni a pénzed. Eyte 6 körül már pangott az egész város. Borzalmas volt, egy évig bírtam.

2019. nov. 11. 21:41
 23/23 anonim ***** válasza:
49%

Na várj,vidéki vagyok,Bp-től 120km-re születtem.Több mint 5 éve Bp.-n élek,mindent megcsinálok,MINDENT,nem úgy mint a műkörmös plazapitshák,női és férfi munkákat is. Nem szeretek itthon punnyadni,nem vágyok több pénzre,csak annyira amiből mindent ki tudok fizetni és marad annyi,hogy legyen kaja és amire szükség van.

Nem vagyok 120kg,nem nézem le a vidékieket,hisz én is az vagyok. Ellenben lenézem a pesti barmot,amikor játsza az agyát ,közben semmirevaló és még igénytelen is. Mert itt bizony beleokádnak(böfögnek)beleszharnak (finganak) az ember képébe a boltban,sorbanállás közben is. Retkes dzsuvás a kezük,körmük,rohadvány 10 napos izzadságszaggal póthajjal miniszoknyában páváznak,elsétáltunk egymás mellett REGGEL 9-kor és azt hittem leokádom ahogy a szaga megcsapott. (ismétlem,BÜDÖSEK mint a szhar,közben játszák az eszüket) -tisztelet a kivételnek-

Budapesti színvonal 😂😂😂

Mire gondolsz? Étteremben menü evés vagy a háztömb oldalbahugyozása? 😂

Hidd el,amelyik rongyrázós ,az elég pusztulat is. De vannak normálisak is,ők azok,akik mégha Bmw-vel járnak is,megmaradtak normális embernek,tudnak fürdeni,tudnak köszönni,értelmesen kommunikálni. Gyerekkoromban azt hittem,hogy huu Budapest,mennyire más flancos hely 😁 Az...

Csak ámulok mióta itt élek mind az igénytelenségen mind a butaságon. Csak egy példa az emberi butaságra 35 éves mondja nekem"elvetélt a párom,mondta,hogy volt wc-n pisilni és kipisilte a babát" Kipisilte?? És ezt elvileg vagyis hogy testileg/biológiailag felnőtt nő mondta a párjának. És még van jópár 😁

Nem szoktam kijavítani őket,mert én csak egy buta vidéki paraszt vagyok (sok iskolával 😂😂 )

Szóval budapesti színvonal....

2019. nov. 12. 05:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!