Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A budapesti nőknek miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A budapesti nőknek miért jóval magasabbak az elvárásaik a férfiakkal szemben?

Figyelt kérdés

Vidékiként eddig 2 bp-i barátnőm volt. Leginkább a másodiknál tapasztaltam azt, hogy miután dobott, egy olyan férfit keresett aki elsősorban budapesti, tudja neki a fényességes színvonalú budapesti életet biztosítani, folyamatos programok szervezésével és mindemellett bőségesen rendelkezik anyagi javakkal. Ugyanakkor külsőleg is megvannak a bp-i nők igényei, egy elhízott, undorító nőnek is minimum David Hasselhoff kell (fiatal kiadásban persze). Úgy döntöttem, hogy felesleges már ott nézelődnöm, 80 km-re lakom a fővárostól egyébként is, szóval a távkapcsolatba is kevesen mennek bele. Mindemellett mindig is fennáll a veszélye hogy jön egy olyan férfi aki ténylegesen is budapesti színvonalat tud biztosítani a nőnek.

33f

2019. nov. 11. 18:22
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
19%
Ez van mindegyik fővárosban,bármerre mész.Itten gyűlik össze a társadalom "krémje".Kozmopoliták,bűnözők,zülöttek,munkakerülők,munkahelyet keresők,egyetemisták,stb.Belekerülnek egy körforgásba,egy masszába.Általában lenézik a vidékieket,holott ők vagy a szüleik is vidékről vándoroltak a fővárosba,egy jobb élet reményében.Megpróbálják letagadni a származásukat,holott a beszédtilus,viselkedés,könnyedén elárulja őket.Megtagadják önmagukat,dehumanizáltak lesznek.
2019. nov. 11. 18:44
 12/23 anonim ***** válasza:
91%

Nő vagyok, nem budapesti, ettől függetlenül nekem is van levárásom egy pasival szemben.

Miért is lennénk igénytelenebbek vagy adnánk lentebb az elvárásainkat? Csinos vagyok, értelmes, megfelelő egzisztenciával és tudok kommunikálni. Nem vagyok begyepesedett gondolkodású, és semmivel nem érzem magam kevesebbnek azért mert nem Budapesten élek. Hozzáteszem...ott is van lakásom, tehát fura lennék ha kettős életet élve kettős személyiség lennék.

2019. nov. 11. 18:52
 13/23 anonim ***** válasza:
23%
Mert a páskomligeti panelproli is királylánynak gondolja magát.
2019. nov. 11. 18:57
 14/23 anonim ***** válasza:
22%
A nők mindig a 10. emeleten lévő férfit keresik, akkor is ha ők a 4. en dekkolnak...
2019. nov. 11. 19:04
 15/23 anonim ***** válasza:
96%
Esetleg pörgesd fel magad, ne legyél unalmas szobanövény... Lehet ez a te életeden is dobna egy kicsit...?
2019. nov. 11. 19:15
 16/23 anonim ***** válasza:
93%

Mindig röhej amikor a férfiak olyan szinten panaszkodnak a kimozdulni akaró nőkre, mintha minimum megöltek volna valakit.

"Uhhhuuuuuuuhuhuhu mi lesz, ha egy nő elvárja majd, hogy hagyjam el a lakást???? Mi van ha nem tetszik neki az az életforma, hogy hetente egyszer kimegyünk a levegőre, de a többi napon bent donkikongozunk meg máriókartozunk??? Ostoba lezüllött dekadens férgek mind, és félek, hogy még a vidéki nők is eltanulják ezt a hedonizmust ://// Arról meg nem is beszélve, hogy a dagadt, gusztustalan, visszataszító szörnyetegek is szeretnének vonzódni a társukhoz, miközben itt lennék én, aki összeszedné a gusztusát, és jobb híján hozzájuk érne."

És oké... Akarj magad mellé egy hozzád hasonló nőt. De mi a jó francért kell a többiekről ilyen mélyen lenézően beszélni? Nem kéne hogy több eszed legyen 33 éves korodra? Minek kell megtartani ezt a dacos óvodás színvonalat?

Sajnos itt a hiba nem a nők készülékében van.

2019. nov. 11. 19:23
 17/23 anonim ***** válasza:
86%
David Hasselhoff, a fiatal is, a most 50-es anyámnak volt az álompasija. Kicsit update-eljétek a referenciákat, le vagytok maradva.
2019. nov. 11. 19:41
 18/23 anonim ***** válasza:
2%
16oska, a gáz, hogy sok nő otthon pudvásodik, és a férfitól várják, hogy vigye a narancsbőrös feneküket mindenhova.
2019. nov. 11. 20:26
 19/23 anonim ***** válasza:
95%

Amikor az egyik inceloid próbál a nők felszínességére panaszkodni, (kérdező) de a másik inceloid még ennyi időre se tudja tartóztatni magát attól, hogy ne hozzon fel valami női szépséghibát (tizennyolcaska) 😂

Aztán panaszkodnak reggeltől estig, hogy minden nő szerethetetlennek tartja őket.

2019. nov. 11. 21:04
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Tudod miért nincs ám ez "ápdételve". Mert a mai színészek kb. semmilyen hatással nincsenek a "korra" én alig ismerek néhányat, csak a régieket. Az újak többsége teljesen feledhető.

2019. nov. 11. 21:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!