Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 25evesen hol lehetne ismerkedn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

25evesen hol lehetne ismerkedni, neten kívül?

Figyelt kérdés
Elég rossz helyzetben vagyok ismerkedés szempontjából, ugyanis nem élek nagyvárosban lehetőségeim korlátozottak, bulikba nem igen járok el, nincs nagy baráti társaságom, úgy érzem nekem 0 esélyem van már kb a kapcsolatra. Barátaim akik vannak elfoglaltak nem találkozunk gyakran, neten próbálkozok de ott is akivel lehetne valami 100+km re laknak, miért ilyen nehéz ez? Másnak meg könnyen megy..munkahelyen se tudok nagyon ismerkedni. Mit tennétek a helyemben, ki van hasonló helyzetben?
2019. nov. 11. 14:41
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Könnyű mondani ide költözz meg oda..
2019. nov. 13. 16:29
 12/13 anonim ***** válasza:

Nem mondtam, hogy költözz, azt se, hogy ne költözz, semmit se mondok ezzel kapcsolatosan. Még azt se, hogy könnyű.

Azt mondtam, hogy két választásod van: vagy vállalod a kihívást, és akár helyben, akár elköltözve, akár neten, akár személyesen, vagy bárhogy megteszel mindent, hogy ismerkedsz, és akkor van ESÉLYED

Vagy azt mondod, hogy eleve semmi esélye, lehetetlen.

Nekem az is jó, csak azért tudd, hogy még elég fiatal vagy, de pár év, és vénnek számítasz. Akkor meg még egy okot fogsz találni az önsajnálatra és arra, hogy megerősítsd azt az elméletet, hogy nem lehet ismerkedni.

Ha neked ez jó, akkor csináld ezt, nekem aztán tökmindegy, se kutyám, se macskám nem vagy.

Erre mondják azt, hogy még nem fáj eléggé. Majd ha eléggé fájni fog, akkor majd másképp látod a helyzetet. Lehet, hogy addigra már nehezebb lesz, mert idősen nehezebb társat találni, meg el lehet vesztegetni az önsajnálatra néhány évet, évtizedet, mondom, tedd, ha ezt akarod. Akár még a sírkövedre is felvésetheted, hogy "Azért halt meg magányosan, mert nem volt könnyű elköltözni."

Még azt is mondom, hogy igazad van. De az, hogy igazad van, csak a vesztesek vigaszdíja. Gratulálok hozzá!

2019. nov. 13. 18:25
 13/13 anonim ***** válasza:

Egyébként a nők általában eleve nem a nyafogós 25 éves kisfiúkat szeretik, hanem azokat, akik képesek a kihívásokat konstruktívan kezelni, a nehézségekben is feltalálják magukat ahelyett, hogy kifogásokat keresnének.

Szóval itt nem csak azzal van a gond, hogy hol laksz, hanem a mentalitásoddal is.

2019. nov. 13. 18:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!