Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet ismerkedni Instagramon?
Figyelt kérdés
Ismertél már meg ott valakit? Akivel később találkoztál is, netán párkapcsolat lett belőle.2019. nov. 8. 16:08
1/14 anonim válasza:
Ott is sok a troll, de én találtam ott magamnak valakit. 40f
2/14 anonim válasza:
A legjobb barátnőmet ott ismertem meg. 😊
3/14 anonim válasza:
Nárcisztikus önimádó nőkből akarsz válogatni? Ajajjj.... Rá fogsz cseszni. Van ilyen elég az utcákon is.
4/14 anonim válasza:
Igen, mi a férjemmel legelőször instagramon kommunikáltunk egymással :D
5/14 anonim válasza:
8 éve vagyunk együtt és ott ismerkedtünk meg. ;)
Persze nem társkeresés céljából volt fenn egyikünk sem.
6/14 anonim válasza:
Most márciusban írtam rá egy lányra instagrammon, akivel konkrétan 1 közös ismerősünk volt. Ez az egy közös ismerős kirakta a lánynak egy képét storyba, ami alapján nagyon megtetszett. Ráírtam, rá 3 hónapra összejöttünk :) Sajnos pár napja vége lett, de nem hittem volna, hogy ez így elsőre összejön. Szóval igen, van ilyen:)
7/14 anonim válasza:
6-os üdv a klubban. Én is ráírtam idén egy ismeretlen lányra... eleinte nyögvenyelős volt a kommunikáció. Veszélyhelyzet megszűntével viszont már kapcsolatban voltunk, azaz szex orrba szájba. Csak 1 bő hónapig tartott de ezalatt 2 esküvőn is voltunk szal azokon a (Bekeretezős fontosságú)képeken örökké együtt pózolunk majd
8/14 anonim válasza:
Akkor már inkább Facebook. Az insta a sztárolós magamutogató emberek világa első sorban, nem mondom persze, hogy lehetetlen, de szerintem ott nehezebb mint FB-n.
9/14 anonim válasza:
Én is ott ismertem meg az egyik exemet.
10/14 anonim válasza:
8 ha könnyebb Facebookon az max azért lehet hogy "8 közös ismerősünk van szal nem hajtom el meg nem tiltogatom le a vérbe kapásból, mert még kiderül mily undok is vagyok". De attól hogy valaki maga nem elég fotogén még nem lesz a belső szépség fontosságának szószólója... tehát férfi szemmel hasonló a párhuzam mint Tinder illetve holmi vallásos áhitatú társkereső közt: mindkettőn a női igények egekben de utóbbi esetben még a sokat követelő csaj se nagy durranás mert úgy gondolja hogy az adott mezőnyben rajta kívül senki sem felszínes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!