Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Facebook, Instagramon hogy lehet ismerkedni?
Figyelt kérdés
2019. ápr. 8. 09:06
1/15 anonim válasza:
Instagram: követed a másikat, néha kedveled a képeit, megnézed a story-jait. Ha szimpatikus vagy neki, lehet, hogy ő is követni kezd, vagy minimum kedveli egy-egy képedet. Persze enélkül is írhatsz neki, de kisebb az esélye.
Mindezzel csak akkor próbálkozz, ha jól nézel ki. Különben csak leégeted magadat mint én...
3/15 anonim válasza:
Ezek nem társkereső oldalak. Ha nálam próbálkoznál ezeken a platformokon, azonnal tiltanálak.
4/15 A kérdező kommentje:
Mivel különb a társkereső? :)
2019. ápr. 8. 10:52
5/15 anonim válasza:
Kérdező, ne foglalkozz ezekkel. Az emberiség töredéke ismerkedik kimondottan társkeresőkön, a legtöbben alapvetően nem ilyen helyeken jönnek össze. Vagy akkor egyetemen, bárokban és buliban sem kéne ismerkedni? Hagyjuk már.
Mondom ezt úgy, hogy engem folyamatosan elutasítanak, de még mindig több sikerélményem van társkeresőkön kívül, mint azokon.
6/15 A kérdező kommentje:
Mégis sokan jönnek össze ezeken az oldalakon is nem értem..
2019. ápr. 8. 12:37
7/15 anonim válasza:
Az nem arra való. Én mindenkit lerázok ott, aki idegenül rám ír a semmiből. Akkor is, ha van profilom tinderen pl.
8/15 anonim válasza:
Annyival különb, hogy pl társkeresőn nem írkál rám boldog boldogtalan, csak az, akit én választok. Az ilyen kútólájkoktól meg szia szimpatikus volt a profilod dolgoktól rosszul vagyok
9/15 anonim válasza:
Nekem már sokszor volt olyan, hogy bekovetett egy férfi és végiglájkolta az összes képem. Ha tetszett nekem is, akkor én is. Aztán akkor már irt is.
10/15 A kérdező kommentje:
Akkor mégis csak ismerkednek sokan
2019. ápr. 8. 14:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!