Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Melyik autóval menjek randikra?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik autóval menjek randikra?

Figyelt kérdés

Porsche Boxster vagy Citroen C3?

Mindig ezen dilemmázok.

2019. nov. 8. 19:22
1 2 3 4
 31/39 A kérdező kommentje:

Szóval innen fúj a szél, az a bajod, hogy nem Dodge Charger..

Így már értem..

De ettől még nem kell leszolni a kicsikém. Sunnyogj inkább el.

2019. nov. 8. 21:43
 32/39 anonim ***** válasza:
49%

Sunnyogni? Azt az ilyen játékautókkal szokás, mint a tiéd...

Én elbőgetek...

😋😂

Bocs, csak szívtam a véred kicsit...

2019. nov. 8. 21:46
 33/39 anonim ***** válasza:
100%
A boxster a csórók porschéja
2019. nov. 9. 07:09
 34/39 anonim ***** válasza:
65%

Imádom az ilyen kérdéseket. Aztán jön a hiszi, hogy a nők csak a pénzetek miatt vannak veletek stb.

Menj el busszal és add önmagad. Ennyi a titok, ha valóban szerető, hosszú távú kapcsolatra vágysz.

Kocsival villogni az első randin ultra gáz. Normális értékrendű lány inkább kellemetlenül fogja érezni magát.

Setaljatok egyet vagy mittudomen, senkit nem érdekel az autód.

2019. nov. 9. 07:19
 35/39 anonim ***** válasza:

Ford Fiesta MK6 sötétkékkel, imádják a csajok és csorog a nyáluk.

Valaki írta, hogy a boxster a csórók porscheja, lehet olcsó de az attól még egy eredeti porsche, ami porsche cég elvei mentén épült, lásd hátsó kerék hajtás, formavilág, boxter motor, én a helyedbe ezzel mennék a kettő közül, lássák, hogy ki a jaszkara pista.

2019. nov. 9. 15:14
 36/39 anonim ***** válasza:
Téged sem az eszedért fognak szeretni:)
2019. nov. 9. 16:18
 37/39 anonim ***** válasza:
100%

"Én villamossal mennék, nagyobb, erősebb, környezetkímélőbb és többe is kerül jóval egy autónál. Nedvesedni fognak a csajok!"

Bazky, 17-es, tudod milyen nehéz egy villamossal parkolóhelyet találni? Pedig kérdezőnek biztosan az is áll vagy kettő a garázsában...

2019. nov. 9. 16:55
 38/39 anonim ***** válasza:
Peuegot boxer ? :D
2019. nov. 12. 15:13
 39/39 anonim ***** válasza:
Szóval azt akarod mondani, hogy még egy buszjegyre sincs pénzed? Akkor ne rázd magad, mert kiröhögnek a csajok.
2019. nov. 12. 20:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!