Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A csinos vonzó nők között is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csinos vonzó nők között is van olyan aki komoly anyagi gondokkal küzd vagy minden csinos nőnek van támogatója vagy külseje miatt jó fizető állásuk van?

Figyelt kérdés
2019. nov. 8. 08:30
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Én csinos és vonzó nőnek tartom magam, a visszajelzések is ezt erősítik meg. Nekem jól fizető állásom van, de ide el is kellett jutnom. Először is egyetemre mentem, mellette végig dolgoztam főleg üzletekben, illetve itthonról fordítottam szabadidőmben.

Mikor elvégeztem az egyetemet, utána lett teljes állásom pályakezdőként rohadt kevés pénzért. Mivel jó voltam a munkámban és proaktív voltam, előléptettek többször is annál a cégnél, így mire ott felmondtam, megháromszoroztam a kezdő béremet.

Most már másik cégnél dolgozom, elég jól keresek a hazai átlaghoz képest meg főleg, és ennek az ég világon semmi köze ahhoz, hogy hogy nézek ki. Azért vettek fel, mert jelentős tapasztalatom van és jó vagyok abban, amit csinálok.

Egy másik példa. Van egy barátnőm, akinek van egy barátnője. Nagyon szép lány: jó alak, babaarc, szőke hosszú haj stb. A lány nem egy észlény, recepciósként dolgozott, de kirúgták, mert nem volt képes időben beérni és sokszor szó nélkül hazament előbb. Most körmözik, abból úgy ahogy megél, de nem keres sokat, mivel nem dolgozik túl szépen és nincs is neki sok ügyfele. Minden pénzét azonnal elszórja, folyton kölcsönkér másoktól, barátnőmtől is (ő meséli nekem ezeket), folyton csóró, szóval nem, nem megy jól minden szép nőnek. És akárhogy is kinéz ez a lány, mert tényleg szép csaj, sosem kapna csak úgy egy jó állást, mert szegény csaj egyszerű, mint a faék, és amint láthatod, nem is szorgalmas.

2019. nov. 8. 11:26
 22/22 anonim ***** válasza:
45%
Általában támogató pasi van, ők fizetnek mindent. Persze van amikor kettémennek, de akkor van újabb. Így megy ez.
2019. nov. 8. 18:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!