Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A csinos vonzó nők között is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csinos vonzó nők között is van olyan aki komoly anyagi gondokkal küzd vagy minden csinos nőnek van támogatója vagy külseje miatt jó fizető állásuk van?

Figyelt kérdés
2019. nov. 8. 08:30
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

"külseje miatt jó fizető állásuk van"

Nem tudom, mifelénk az ilyen nőknek vállalkozása, pénzügyi vagy it-s diplomája van és erősen kétlem, hogy a szépségük miatt fizetnének nekik. Tudod, csak úgy megsúgom, hogy nem mindenki prostituált, aki jól néz ki.

Egyébként pár ízléses ruha nem drága, ha az ember kíméletesen mossa, kitart évekig is.

Alapozó, rúzs, szemfesték fél évig jó és ugyancsak nem drága (mondjuk én 1 évig használok egy adagot)

Körömlakk párszáz forint

Szép hajkorona: majdnem ingyen

Jó alak: futni ingyen van, egy cipő ott is 1-2 évig bírja, otthoni edzés ingyen van, legfeljebb pár súly, ami hosszú távon megtérül

Ékszerek: a többség bizsut hord, ami nem drága

Miért hiszik emberek, hogy csinosnak, igényesnek lenni drága dolog? A szilikon meg a műhaj/szempilla, az drága. De abból a legtöbb ízléstelen is. Egy jó alapokkal rendelkező nő költ magára havi lebontásban maximum 10ezret és csókolom. Az még egy alja munkával is megvan 2 nap alatt.

Komolyan nem értelek.

2019. nov. 8. 09:12
 12/22 anonim ***** válasza:
0%
ravasz kérdés
2019. nov. 8. 09:23
 13/22 anonim ***** válasza:
31%

Ha egy nő talpraesett, akkor a csinosságától függetlenül is elboldogul, de gondolom a kérdés olyan nőkről szól, akik ezen kívül nem nagyon tudnak felmutatni semmit? Nekik is lehetnek anyagi gondjai, de ne úgy képzeld el, hogy nincs hova hazamenniük, vagy nem tudnak ételt venni maguknak. Ha egy nő csinos és vonzó, akkor keresett a férfiak körében. Sőt válogathat is közülük, így biztosan lesz olyan is, aki hosszabb-rövidebb ideig hajlandó anyagilag támogatni. Közülük lesznek akik a külső adottságaikból meg tudják teremteni maguknak az anyagi biztonságot és itt nem kell feltétlen a prostitúcióra gondolni. Ha ügyesen megy férjhez, kihasználja a fiatal éveit és modellkedik, médiaszereplő lesz...., akkor ezzel bebiztosíthatja magát.

Tehát fiatal, csinos, egészséges és minimálisan életképes nők nem küzdenek komoly anyagi gondokkal. Olyat már többet látni, akik korábban anyagilag sikeresek voltak, de a fiatalság elmúltával szakértelem, piacképes szakma és talpraesettség hiányában szép lassan lecsúsztak a lejtőn.

2019. nov. 8. 09:25
 14/22 anonim ***** válasza:
74%
Csinosnak lenni sokkal inkább igényesség és szándék kérdése mint pénzé.
2019. nov. 8. 09:25
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Persze, minden csinos nő qrva vagy jól fizető állása van, csak mert szép. Téged sem az edzéseket szeretnék.
2019. nov. 8. 09:49
 16/22 anonim ***** válasza:
68%
#15: Ezt jól megaszontad.:D
2019. nov. 8. 09:53
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

.... az eszedért szeretnek.

Hülye telefon 😃

#15 voltam

2019. nov. 8. 09:59
 18/22 anonim ***** válasza:

Én ezért nem szeretek telefonról írni.:) Iszonyat hülyeségekre képes kijavítani a szöveget.

Egyébként nem állítottam semmi olyat, hogy minden csinos, vonzó nő csupán a külseje miatt tud érvényesülni. Pont azzal kezdtem a válaszom, hogy szerintem a kérdező nem az ilyen nőkre gondolt.

2019. nov. 8. 10:18
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha egy nő tényleg csinos, van tartása és ez mellett még képzett is, az a férfiak 95-98%-nak megugorhatatlan kategória. Én férfi létemre azt mondom, hogy egy ilyen nő válogassa is meg, kivel áll szóba, minden joga meg van hozzá. Óriási pazarlásnak érzem azt, amikor egy értékes férfi vagy nő elkallódik egy rossz kapcsolatban.
2019. nov. 8. 10:41
 20/22 anonim ***** válasza:
74%
A kerdezo strici,itt akar maganak dolgozo prostikat toborozni feketemunkara.
2019. nov. 8. 11:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!