Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Személyiség vs szex. Melyiket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Személyiség vs szex. Melyiket választanátok?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, két ember is tetszik nektek, mindkettő nyitott rátok.

1. Az egyikkel nagyon egymásra vagytok hangolódva szexuálisan, (még csak csók es tapi volt), de emberként, személyiséget tekintve nincs meg a nagy szikra. Tehat jól elvagytok, de nincsenek hajnalig tartó, intenzív, sokórás, beszélgetések, lelkitárs érzés stb. Tehát szex/lelkiek olyan 95/70 %.

2. A masik ennek az ellentéte. A lelki társatok, a másik feletek, de szexuálisan kicsit kevésbé vonz. Felizgat, tetszik, de nincs meg az az erzes hogy eszméletlenül kívánod. Személyiség/szex itt 95/70%.

Ti melyiket választanátok?

Nemet direkt írtam hogy több nézőpont legyen.

(Nyilván mixelni kene a kettőt de hagyjuk a tündérmeset, nincs tökeletes harmadik. Az NEM opcio itt)

2019. nov. 6. 14:16
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
86%
Egyiket sem. Akivel személyiségileg egyáltalán nem állunk közel, annál alap, hogy nem érhet hozzám. Ha meg valaki szexuálisan nem igazán vonz, az meg nem izgat fel. Egyéb kérdés?
2019. nov. 6. 14:20
 2/23 anonim ***** válasza:
66%
Lelkitárs.
 3/23 anonim ***** válasza:
34%

A másodikat.

A vágy, idővel alábbhagy.

4/23 anonim ***** válasza:
63%
Pedig nálam opció. Nem alkuszom meg, nekem nem elég az egyik, mindkettő kell. Több milliárd emberből pedig meg tudom találni.
2019. nov. 6. 14:25
 5/23 A kérdező kommentje:
Kedves első, nem erről szól a kérdés. Nincs szó arról hogy az 1.-vel nem illetek össze, a 2. meg nem izgat fel. Írtam is, hogy a 2.-es is vonz. Csak nincs meg a szikra.
2019. nov. 6. 14:26
 6/23 anonim ***** válasza:
84%

Nem kéne olyan kapcsolat, ahol nincs meg a szikra.

Arra vannak a barátok és az ismerősök, azokkal nem szexelünk de megértjük egymást.

2019. nov. 6. 14:31
 7/23 A kérdező kommentje:
Kedves első, nem erről szól a kérdés. Nincs szó arról hogy az 1.-vel nem illetek össze, a 2. meg nem izgat fel. Írtam is, hogy a 2.-es is vonz. Csak nincs meg a szikra.
2019. nov. 6. 14:33
 8/23 A kérdező kommentje:
Bocsi, 2x irtam.
2019. nov. 6. 14:33
 9/23 A kérdező kommentje:
Es a szikra megvan - csak az egyiknek inkabb a szemelyisegevel, a masiknak a szexualis vonzerejevek.
2019. nov. 6. 14:34
 10/23 anonim ***** válasza:
88%

Na most akkor döntsük már el, hogy megvan-e a szikra vagy nincs.

Én sem választanám egyiket sem, egyiknek sincs értelme. Már eleve ha tudok egyszerre két emberrel ismerkedni és közel kerülni hozzájuk akkor egyik sem fogott meg eléggé tehát teljesen felesleges erőltetni.

Meg kell érteni, hogy nincs értelme belemenni olyan kapcsolatba ahol valami hiányzik legyen az szex vagy lelki dolgok. Csak olyannal érdemes összejönni akiben megvan minden amire szükséged van, akinél nincsenek kétségeid, semmilyen szempontból nem hiányzik a "szikra". Igen is van tökéletes harmadik akivel szexuálisan és lelkileg is passzoltok. Egy olyan kapcsolat sosem lesz működőképes ahol csak az egyik van meg és valami hiányzik.

2019. nov. 6. 14:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!