Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit gondoltok arról amikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

MikeXxX kérdése:

Mit gondoltok arról amikor valaki nagy hangsúlyt fektek a szexre párkeresésnél?

Figyelt kérdés
Leszögezném hogy nem szexkapcsolatnál hanem komoly kapcsolat keresésénél .

2019. okt. 25. 14:02
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
73%

Én is nagy hangsúlyt fektetek a szexre, arra, hogy elmondjam, nem vagyok szexmániás, se kreatív, se egyéb.

És egyikünknek sem lesz párja, mert a nők azt nem szeretik, a férfiak meg ezt nem.

2019. okt. 25. 14:07
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Fontos, de nem minden. Sok dolgot nem lehet megváltoztatni az emberen, így jobb, ha "készen kapod", bármilyen csúnya ez a kifejezés... A szex nem ilyen (kivéve ha az étvágyatok vagy az ízlésetek más). Nekem például nagyon nem volt jó a szex a párommal az elején. Viszont nagyon jól összecsiszolódtunk és izgalmas volt kikísérletezni, hogy kinek mi a jó, így egész jól személyre szabtuk egymást a korábbi tapasztalatainkból.

Nem baj, ha ez neked fontos, de tapasztalatból mondom, ez önmagában egy kapcsolatot nem tesz jóvá, nem tesz valakit alkalmassá sem. Érdemes lenne ezért inkább azokban a dolgokban kíméletlenül szelektálni, ez pedig legyen nagyjából okés, aztán úgy is kialakul köztetek, hogy ki mit hogyan szeret. Egy idegen amúgy is honnan tudná, hogy a legjobb, ha a másikhoz ér.

2019. okt. 25. 14:14
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Férfiként írom, hogy a jó szex még nem jelent jól működő, komoly kapcsolatot. Hiába volt olyan barátnőm, akivel kiéltem amire vágytam, vagy amire ő vágyott, de ezen felül pl családalapításra teljesen alkalmatlan volt. Akkor inkább legyen közepes a szex, csak jöjjünk ki jól.
2019. okt. 25. 14:31
 4/12 A kérdező kommentje:

De jó hogy mindenki rám asszociál😂 .

A kérdésben nem én vagyok bár én is keresek bizonyos dolgokat ha párkeresésről van szó de egy másik kérdés miatt merült fel bennem ez a kérdés .

2019. okt. 25. 14:32
 5/12 A kérdező kommentje:
És persze a szex nem minden de tegyük fel a többi dolog stimmel a keresésnél de most itt a fő kérdés hogy például itt van e olyan ember aki erre nagy hangsúlyt fektet vagy ilyen ember nem létezik .
2019. okt. 25. 14:35
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Én nagy hangsúlyt fektettem erre mindig is. Bár a jó szex önmagában nem garantálja a jó kapcsolatot, a rossz szex idővel akaratlanul is tönkretesz egy egyébként problémamentes viszonyt is. Nyilván lehet csiszolódni, de ha habitusban, étvágyban, ízlésben, netalán anatómiában nem illetek össze, akkor ott nincs mit tenni. Az ilyen kapcsolatok nagyon hamar langyos pisivé válnak, amiben két gyerek mellett is legfeljebb csak jó barátoknak érzitek magatokat, és éltek egymás mellett lakótársakként. Vagy egyik(mindkét) fél félrejár máshol elintézni a dolgot, vagy jobb esetben előtte még elválik. Szóval én a tartós kapcsolatnál is határozottan nagy hangsúlyt fektetek a szexre, fontos, hogy már a kezdetektől is ha nem is pont tökéletes, de azért jól működő nemi életet tudjunk élni.
2019. okt. 25. 15:06
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem normális dolog ez. Ha a szex nem működik, sajna hamar vége lesz a kapcsolatnak.
2019. okt. 25. 16:13
 8/12 A kérdező kommentje:

6#-7# Én is ezt gondolom egyébként .

Ha a szex nem megy két ember közt akkor annak hamar vége bàrmennyire is tökéletes a többi része a kapcsolatnak .

2019. okt. 25. 17:19
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy járt már úgy, hogy megégette magát ebben a kérdésben, s már nem kockáztat, ez is lehet egy fontos szűrő.

Ha van önismerete és nem aszexuális, tisztában van vele, nála ez mennyit nyom a latban.

A jó szex nem tart össze tartósan egy rossz kapcsolatot, a rossz szex (=nem kölcsönösen kielégítő) azonban bármilyen szuper kapcsolatot kinyír hosszabb távon. Szerintem...

2019. okt. 25. 17:34
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Fiatalként az ember elhiteti magával, hogy a szex nem mindenható. Idősebb korban, ha visszatekint, be kell vallania, hogy férfiként a szexre nem lehet elég nagy hangsúlyt fektetni.
2019. okt. 27. 18:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!