Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 körüli férfiak! Ti is lemondtatok végleg a nőkről?
Most voltam hétvégén házibuliban régi ismerősökkel, budapesti 30-38 közötti férfi társaság. Kivétel nélkül (magamat is beleértve) mindenkinek ugyanaz a véleménye a nőkről, párkapcsolatot már senki sem erőltet, a társaság felét már futó/alkalmi/laza dolgokra sem érdeklik a nők.
Van még egyáltalán olyan manapság, akinek ne lenne lesúlytó véleménye a női nemről?
Gondolom egy nagy csapat önsajnáltató lúzer leült egy asztalhoz és megbeszélték, hogy a nők gonoszak és hülyék. Biztosan ők a hülyék ha az asztalnál senkivel nem állnak szóba. Randiztam különböző korosztályokkal és azt kell mondjam, hogy ez a csoport akiket említesz messze a legnagyobb lúzer volt. Tipikusan az az önsajnáltató fajta akiknek a többsége még anyucival lakik, volt egyetlen barátnője a húszas éveiben aki aztán ott hagyta pedig a pasi maga volt a tökély, nyilván. Akivel én voltam is egy óriási rakat szerencsétlenség volt, 30 évesen olyan szinten volt hogy arra is fél évet kellett várnom, hogy kitalálja: velem szeretne lenni mert még ő kérette magát meg menet közben is hatszor váltott álláspontot. Otthagytam inkább a fenébe mert mire megszülte mi a fenét szeretne addigra lett 3 másik udvarlóm. Még azt sem tudta eldönteni, hogy mit akar egy nőtől nem hogy az élettől és a haverjai is hasonlóak voltak...
9: hallottál már a menstruációs szegénységről??? Arról, hogy Magyarországon van az egyik legmagasabb ÁFA az EU-ban egy olyan terméken amit nők millióinak KELL megvennie minden egyes hónapban? Hogy rengeteg nő van akinek egyszerűen nem futja rá és ezért zoknit töm fel a vaginájába ezeken a napokon ami amellett, hogy rendkívül veszélyes nem is megoldás és nem tudnak ilyenkor dolgozni vagy iskolába menni? Te mit szólnál hozzá s e ggfej ha neked kéne minden hónapban 3000 Ft-ot / nő a háztartásban erre költened mert NINCS VÁLASZTÁSOD? Ez nem egy idióta feminista bullshit, a menstruációs szegénység egy létező fogalom többek között azért mert a menstruál higiénés termékek ÁFAja rendkívül magas. Hidd el, ha a nők választhatnának, hogy akarnak-e menstruálni vagy sem akkor nem lenne ezügyben tüntetés mert kb senkit nem érintene a kérdés de sajnos ez nem egy olyan dolog ami döntés kérdése.
11: Ennél nagyobb bakot nem is lőhettél volna. :)
Senki nem sajnáltatta magát, csak kibeszéltük a nőket. A házibuli egy 100 nm-es újlipótvárosi lakásban volt, ahol a haverom egyedül él (saját tulajdon), de igazából mindenkire igaz, hogy egymaga él a saját lakásában. Már, ha érted, mit jelent ez. Én a múlt évtizedben is már külön éltem a szülőktől, de szerintem ez nagyjából mindenkire igaz.
El kellene vonatkoztatni a jól begyakorolt hamis sémáidtól! Egyikünknek sem okozott soha gondot a csajozás, aznap este is lettek nők felszedve, meg voltak, akikre csak elég volt ráírni hajnal kettőkor. A kérdés nem erről szólt, hanem arról, hogy igazából minket ilyen egyöntetűen nem izgatnak a nők. És ahogy elnézem, vannak itt még jó páran...
En mar reg feladtam, amugy helytallo az arab kozmondas. Ha nem akarnak a nok tolem semmit, sebaj, lehet mas eletteruletre fokuszalni az energiakat, ahol sikereket lehet elerni, egyszeruen a kisebb ellanallas fele kell menni :)
35F incel
Ugyanezt mondhatnám a férfiakról is ,de szeretném hinni,hogy van olyan aki hűséges is és nem csak mondja aki nem tutyi mutyi és ha problema van nem a szőnyeg alá sepri és máshol keresi a boldogságot, hanem a szemembe mondja és próbáljuk megoldani,aki tud is szeretni és nem csak elvárja azt hanem aki viszonozni is tudja...
Lehet ujjal mutogatni a másikra de kb épp annyira sok életképtelen, párkapcsolatra alkalmatlan hím egyed van mint amennyi nőstény is. Az 1% meg otthon vinnyog hogy nincsen alkalmas nő, férfi kapcsolatra. Csak ha azt a sértődöttséget, utálatot a múlt iránti siránkozást levetnénk, és nyitott tisztább szívvel állnánk hozzá az egészhez talán sikerülne is egy normális embert kifogni ebben az őrületben.
Itt csupán ez a probléma:
A nők osztoznak azon a 20%-on, ami meg hülye lenne leragadni egynél. Majd megy a pityergés, hogy szemét férfiak, ami nem igaz, hanem az a 20%-ék vetítőgép az a szemét, de hát ha az kell..
A férfiak java része meg belefárad ezeknek a hajkurászásából (jogosan), és megy a saját útján "nő" nélkül. Az istagramos nárcisztikus állatok alkalmatlanok mással pozitív kapcsolatra, csak önmagukat szeretik. A normál nő szintén bevan fásulva, hogy nincs normális férfi (a felső 20%-ból), a férfiaknak meg elege lesz. A kör bezárult, eredmény: több válás, kevesebb gyerek.
Egyébként erre minden férfi rájön, hogy nem nagyon érdemes időt és energiát befektetni semmibe, ami egy bizonyos nőért szólna. Felesleges, mert a nő a saját kicsinyes önző életét próbálja felturbózni egy "menő kannal", pénzel mindennel. Nem szól másról számukra, mint h önmagukat felemeljék. Ki akar szolgálni akárkit is? Senki, válogassanak csak, egyék meg amit főztek. A nőnek nincs lelke, nem tud szeretni mást, csak saját magát, mindig az ő érdekei alapján cselekszik (nem tud családban, közösségben gondolkodni), csak ami neki jó.
Kérdező nézz utána ennek:
mgtow.
Én inkább úgy fogalmaznék hogy a munka elveszi az időm úgy 60%-át. De szeretem csinálni így nem gond.
A szakképzés az időm másik 15%-át. Az úszás úgy további 10%-ot. A takarítás, bevásárlás 5%-ot. A maradék 10%-ot pedig magamra áldozom. Zenét hallgatok, olvasok, mozi....
Ahány nő jött mindig azzal kezdtem hogy ne haragudj nincs erre időm.
30 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!