Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért idegesítenek a férfiak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért idegesítenek a férfiak?

Figyelt kérdés

Általában társkeresőzök, de néha van szerencsém élőben is ismerkedni. De valahogy mindig felidegesítenek... Olyan hülyeségeket beszélnek, egyből rám nyomulnak, kritizálnak (pl az étel, ital ízléseimet), bunkóznak, nem tudnak helyesen írni, annyit írnak, hogy lassan átmegy zaklatásba, gyorsan váltanak témát, faggatnak és még sorolhatnám...

Biztos nőkben is vannak ilyenek, azt nem tudom, de nem értem, engem miért idegesítenek ennyire extrán a férfiak...

2019. nov. 3. 10:36
 1/8 torkosborz ***** válasza:
39%
Talán mert nincs pncijuk?
2019. nov. 3. 10:39
 2/8 anonim ***** válasza:
81%
Nem a férfiak idegesítenek, hanem a hülye emberek. Na, azok engem is. Mikor érted, agy meg önkritika nélkül nyomulnak meg játsszák az agyukat meg megy a "hehe mizuka mesélj valamit", mintha nem is tudom... Ez a bájolgó, esztelenkedős stílus nekem is olyan, hogy vakarózni tudnék tőle. Azt viszont szeretem, ha valaki nem esik hasra attól, hogy nő vagyok, esetleg szép, hanem elkezd velem értelmes dolgokról beszélgetni és megnézi magának, hogy milyen vagyok emberileg, mielőtt elkezdene benyalni...
2019. nov. 3. 10:42
 3/8 anonim ***** válasza:
69%
Ne foglalkozz hülyékkel! Lenne kedved talizni? De ugye nem vagy vega mert az egésségtelen. Mien sportokat szeretsz? Eljösz velem focimeccsre? A metál ugye bejön?
2019. nov. 3. 10:43
 4/8 Sunshinedoll ***** válasza:
14%
A férfiak már csak ilyenek.
2019. nov. 3. 10:44
 5/8 anonim ***** válasza:
86%
Megértelek, engem meg a nők idegesítenek.
2019. nov. 3. 10:51
 6/8 anonim ***** válasza:
40%
Csak rossz körökben mozogsz.
2019. nov. 3. 10:56
 7/8 anonim ***** válasza:
Ismerkedj nőkkel :)
2019. nov. 3. 12:20
 8/8 anonim ***** válasza:
Gondolom te mindig tökéletes vagy, már eleve így születettél. Sohasem hibázol, minden pillanatban a megfelelő szavakat használod és megfelelően is cselekszel bármilyen helyzetben és persze végtelenül szerény és átlagos vagy. :D
2019. nov. 3. 23:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!