Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak engem idegesítenek azok a felnött férfiak akik kislányokkal járnak?
Erröl a manapság már szinte divattá vált dologról beszélek, hogy akár 30
éves pasik 13-14 vagy 15 éves lányokkal "járnak" sokszor együtt is laknak (lolz) ,mért nem szednek fel egy 19 vagy húsz éves csajt, azis ugyanolyan feszes, fiatal de mégsem gyerek.
Mit esznek ezek a gyereklányokban?
Tudom-tudom nem pedofilia 14 év felett stb... De akkoris..
Én 23 vagyok, de nem tudom elképzelni, hogy 15 éveseket felszedjek. Anno mindig azt mondogattam, hogy ha majd 20 felett leszek, akkor a 15-16 évesekre nyomulok majd. Most ebben a korban vagyok, de egyszerűen látom, hogy nagyon fiatalok hozzám képest.
Azt se értem, hogy mivel könnyebb felszedni (vagyis értem, de hogy lehet elviselni). Egyáltalán nem mondanám magamat begyepesedett, befásult s"ggarcnak, de a 15-16 évesek problémaitól hosszútávon a falnak megyek, már 15-16 évesen is falnak mentem, nem is volt soha korombeli csajom.
Ezt csak azért, hogy van ellenpélda, és gondolom nem vagyok egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!