Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők, értelmesebbek, akár...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, értelmesebbek, akár diplomások, ti összejönnétek egy buszsofőr férfival, ha értelmes, és minden rendben van vele?

Figyelt kérdés
Nem, nem vagyok az. Még csak közelében sem vagyok a szakmának. Csak épp az előbb néztem, hogy nagyobb városokban tömegével mondanak fel, mert találnak mindig mindegyik jobb munkahelyet? Lehet ezzel imponálnak a nőknek is. Nem tudom.
2019. nov. 3. 19:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Ismeretségi körömből egy fiatal nő buszsofőrhöz ment feleségül. A nő gimnáziumi matek-fizika tanárnő. A pasi buszsofőr. A lány a falujából járt be a megyeszékhelyre a gimibe tanítani,(busszal), és így kezdődött.

Aranyosak, a pasi jó fej, értelmes, két gyerekük lett, boldogok. Néha van ilyen is.

2019. nov. 3. 20:20
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Én meg ismerek egy regisztrált mérlegképes könyvelő pasit (a szakmában dolgozik, könyvelőirodában), és most munka mellett képezi át magát BKV buszsofőrré.
2019. nov. 3. 20:21
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem és nem a munkája, hanem a beosztás miatt. Egy dokival sem jönnék össze szívesen hasonló okokból. Az éjszakázás a baj ezzel, nem az, amit dolgozik (néhány diplomásnál többet keres az meg, hogy mennyire értelmes egyébként, rajta múlik és nem a munkáján).
2019. nov. 4. 00:05
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem. És nem a munkája miatt. Lehet értelmes és kedves, találkoztam ilyen buszsofőrrel. De a beosztásuk nagyon embertelen, pláne ha nem családos. Mert akkor beosztják éjszakára, karácsonykor, és tulajdonképpen bármikor. De alapvetően nincs bajom a buszsofőrökkel, hiszen nap mint nap emberek százaiért felelnek, és ezt tisztelem.
2019. nov. 4. 01:07
 15/16 anonim válasza:
49%
nem, őszintén engem zavarna. de attol még mást simán érdekelheted csak az én elvárásaim.
2020. jún. 2. 22:13
 16/16 anonim ***** válasza:
Ismerek egy fiatalembert a templomból, aki buszsofőr. Dél-Pesten vezetett leginkább (Lőrinc, Imre, Gloriett-telep), mostanában garázsban dolgozik, tehát nem kint vezet az utcán. Hogy oda osztották-e be vagy kérte, nem tudom. Nős, 8 és 6 éves gyerekük van. Havonta 2-3 alkalommal (ez változó) tudnak ott lenni a misén.
2022. szept. 7. 20:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!