Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ennyire lejjebb adtak a nők?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire lejjebb adtak a nők? Aki jól néz ki az már nem lehet értelmes?

Figyelt kérdés
Használok Tindert, úgy ki is mozdulok, akadnak nők bőven, de nagyon kevésnél erzem az összhangot. Kevés nővel van az hogy egésznap tudsz beszélni unalom és sablon nélkül mert csak jön minden magától, és ez randin is így van. A nők fiatalabb korosztályával 18-20 ami az én korosztályom is, egyszerűen nehéz egy értelmes, esetleg magasabbszintű társalgást lefolytatni, mert írni se tudnak normálisan értelmesen, még ha beléd van esve akkor sem, és a kommunikációs képsségeik sincsenek az egekben. Lehet én keresek rossz nők közt, de annyira nagy ritkaság lett a nő aki igen vonzóan néz ki és lehet vele értelmesen beszélni, és nem csak egy dugást látni benne? Ezek alapján minek akadnak ki ha tényleg csak pár éjszakára kellenek? Vagy azthiszik a nők kapcsolathoz elég egy jó segg és mell meg szép pofi? 20f
2019. júl. 26. 13:28
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
89%
Az egyetemek tele vannak okos és szép csajokkal. Az kell neked!
2019. júl. 26. 13:32
 2/22 anonim ***** válasza:
91%
Ők buták, te meg felszínes. Talán ha nem szolis-műkörmös csajokra hajtanál, találnál normális nőt is.
2019. júl. 26. 13:42
 3/22 anonim ***** válasza:
93%

Hohohoooo itt látom mennyi az elvárás legyen okos értelmes de azért vonzó is és még szórakoztassa is a csaj hogy ne unatkozzon a szegény kérdezö

És te???? Mit tudsz adni 20évesen elégedj meg a cicababákkal egy darabig

2019. júl. 26. 13:44
 4/22 anonim ***** válasza:
78%

Én szeretek komolyabb, nem mindennapi témákról beszélgetni másokkal. Nyilván az első randin nem az abortuszról szeretnék tárgyalni, de mondjuk a filmklubba, ahova járok nagyon érdekes és mély beszélgetések szoktak lenni egy-egy téma kapcsán.

Szeptemebrtől egyetemre fogok járni, és ott biztosan lesznek szép és intelligens lányok is.

19/L

2019. júl. 26. 13:51
 5/22 anonim ***** válasza:
71%
Kérdés, hogy 18-20 évest miért nevezel nőnek. Ezek még gyerekek. Meg te is.
2019. júl. 26. 13:51
 6/22 anonim ***** válasza:
85%
Mutatsz magadrol kepet?😄 20L
2019. júl. 26. 14:11
 7/22 anonim ***** válasza:
74%
Igen, ennyire... De ez leginkább a férfiaknak köszönhető. Ha szép a pofika, akkor általában a srácok nem várnak el mást, ezzel is bőven beérik. Aki meg tényleg szép és intelligens, arra meg egyből ráhajtanak a legjobb pasik a környezetében, szóval elég ritkán szorul tinderre.
2019. júl. 26. 14:16
 8/22 anonim ***** válasza:
91%
A nők szerint a legtötbb pasi is csak ennyit tud.
2019. júl. 26. 14:20
 9/22 anonim ***** válasza:
100%
Elmúltam már 20 éves, de értelmes nőként szerintem a hozzám hasonlóak nem interneten ismerkednek. Én nem próbáltam neten keresztül ismerkedni soha, de pár baráti beszélgetésem és néhány gyakoris levélváltásom volt és azt tapasztaltam, hogy abban a pillanatban, hogy egy férfi úgy érzi, hogy egy nő akár csak egyetlen témában jobban otthon van, mint ő, akkor egyből elkezdi kényszeresen bizonygatni, hogy bizony én valójában hülye vagyok, ő jobban tudja. Ha már mindent bevetett és még így is jobban tudok valamit, mint ő (amivel egyébként semmi gond, nem dörgölök ilyesmit senki orra alá és nem nézek le senkit amiatt, hogy nincs pontosan ugyanolyan műveltsége pontosan ugyanazokból a témákból, mint nekem), akkor végső megoldásként sokan elkezdenek mocskolódni, mert muszáj lenyomniuk valamivel, hogy ők dominálhassanak. Pl biztos nem kellek senkinek, csak játszom az eszem, hülye vagyok, csúnya vagyok, férfias vagyok, senkinek nem kell karrierista nő, egy nő ne járjon egyetemre, mert a konyhában a helye, amúgy is csak a professzorokkal dug és erre kap jó jegyeket (igen, ezt is megkaptam). Szóval inkább a való életből keresek megfelelő férfit.
2019. júl. 26. 14:33
 10/22 anonim ***** válasza:
15%

#9: Miért van az, hogy ezt a dolgot csak olyan nőktől hallani, akik magukat értelmesnek vallják, de amúgy túlzottan nem azok?

Persze, vannak ilyen jellegű férfiak, de ezt beállítani átlagnak, vicc. Beszélgettem itt ilyen lánnyal. A tanulás terén otthon volt, de valahogy mindenben nagyobbat akart mondani és ő is előadta ezt a szöveget.

2019. júl. 26. 14:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!