Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ennyire lejjebb adtak a nők?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire lejjebb adtak a nők? Aki jól néz ki az már nem lehet értelmes?

Figyelt kérdés
Használok Tindert, úgy ki is mozdulok, akadnak nők bőven, de nagyon kevésnél erzem az összhangot. Kevés nővel van az hogy egésznap tudsz beszélni unalom és sablon nélkül mert csak jön minden magától, és ez randin is így van. A nők fiatalabb korosztályával 18-20 ami az én korosztályom is, egyszerűen nehéz egy értelmes, esetleg magasabbszintű társalgást lefolytatni, mert írni se tudnak normálisan értelmesen, még ha beléd van esve akkor sem, és a kommunikációs képsségeik sincsenek az egekben. Lehet én keresek rossz nők közt, de annyira nagy ritkaság lett a nő aki igen vonzóan néz ki és lehet vele értelmesen beszélni, és nem csak egy dugást látni benne? Ezek alapján minek akadnak ki ha tényleg csak pár éjszakára kellenek? Vagy azthiszik a nők kapcsolathoz elég egy jó segg és mell meg szép pofi? 20f
2019. júl. 26. 13:28
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Ahány helyes pasival beszélgettem, mind csak azt tudta hajtogatni hogy küldjek képet, küldjek képet... (mindenki tudja hogy milyen kép kellett volna nekik) Mikor én beszélgetni szerettem volna. Megkaptam azt is hogy csak akkor válaszol a kérdésemre ha küldök képet...

Egy olyan sem volt, aki jól nézett ki és értelmesen lehetett volna vele beszélni.

Lehet hogy vannak akik értelmesek, de a legtöbb sajnos nem az és eleve azért vannak fent társkeresőn hogy szexet keresenek.

2019. júl. 26. 14:43
 12/22 anonim ***** válasza:
51%

brühühü-brühühü

Beszelgess pasikkal akkor. ¯\_(ツ)_/¯

2019. júl. 26. 14:55
 13/22 anonim ***** válasza:
9-es te hogy találtál ennyi érzelmileg instabil férfit? :D Egyébként meg ez nem azon múlik, hogy milyen nemű az illető. A hülyeség generációs betegség és ahogy jönnek az újabb generációk annál több lesz az ilyen. Mondjuk erre nem kicsit rásegít a kormányunk is...
2019. júl. 26. 14:55
 14/22 A kérdező kommentje:
Ha nem látnak 11es miért ne kérhetnénem képet? Én sem beszélnék olyan nővel akirol nem tudom hogy néz ki, vagy nem az esetem. Illetve azt sem értem mit kell kiakadni minden nőnek hogy szexet keres valaki. Hidd el, amelyik férfi normális és nem hülye, az úgyis eléri megdugjon úgy hogy ámít téged ő komolyat akar.
2019. júl. 26. 15:11
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező....te akkor most értelmes embernek tartod magad?
2019. júl. 26. 15:13
 16/22 A kérdező kommentje:
Nem, én egy idiótának tartom magam :) csak a nők lennének értelmesek.
2019. júl. 26. 15:16
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Látom nem sikerült felfogni.

Nyilván van kint képem, de nekik meztelen kell...

Engem nem érdekel ha valaki szexet keres, de ha én elmondom hogy én csakis komoly kapcsolatot szeretnék, akkor ne próbáljon már hülyének nézni és beadni hogy tőlem többet akar..

Hidd el, ha olyan hülye és naív lennék, akkor már sikerült volna egy pár “jó” pasinak megdugnia.. de ilyen sosem volt.

2019. júl. 26. 15:20
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

"Miért van az, hogy ezt a dolgot csak olyan nőktől hallani, akik magukat értelmesnek vallják, de amúgy túlzottan nem azok?"

Miért van az, hogy ha egy nő azt állítja, hogy értelmes, akkor egyből jön egy rakat csávó, akik elkezdik mondvacsinált okokkal bizonygatni, hogy nem az?

2019. júl. 26. 17:09
 19/22 anonim ***** válasza:
47%

#18: Azért, mert nincs ez. Leírtam, hogy ez a tapasztalataim szerint hogy néz ki.

Amúgy, ha már ennyire beleszeretnél menni a bizonygatásba, akkor elővegyük azokat a pasikat, akik rendesnek és kedvesnek tartják magukat? Meg hogy náluk azonnal jön 10 nő, hogy ők biztos nem azok?

Ja, hogy az a téma nem gáz, mert ott a férfiakat lehet szidni. Ééés ismét meglehet nézni, hogy az a nő, aki leírta, hogy ő értelmes nő, de a férfiak nem értelmesek, jelenleg a válaszával 100%-on áll és én, aki ugyanolyan szintű választ írt, csak a nemeket fordítottam meg, le lettem pontozva.

Nos, ezek után remélem meg lett válaszolva a kérdésed: Láthatóan itt nem az értelem csillog, hanem simán csak a szexizmus a férfiakkal szemben.

2019. júl. 26. 17:20
 20/22 anonim ***** válasza:
#19 sehol nem írtam, hogy MINDEN férfi ilyen lenne, egyszerűen csak a tapasztalataimról volt szó. A való életben érdekes módon általában normális férfiakkal találkozom. Én nem szidom sem azt, aki rendes, sem azt, aki kedves, azért pedig nem vagyok felelős, amit mások csinálnak még akkor sem, ha azonos nemi szervünk van.
2019. júl. 26. 17:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!