Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire lejjebb adtak a nők? Aki jól néz ki az már nem lehet értelmes?
Ahány helyes pasival beszélgettem, mind csak azt tudta hajtogatni hogy küldjek képet, küldjek képet... (mindenki tudja hogy milyen kép kellett volna nekik) Mikor én beszélgetni szerettem volna. Megkaptam azt is hogy csak akkor válaszol a kérdésemre ha küldök képet...
Egy olyan sem volt, aki jól nézett ki és értelmesen lehetett volna vele beszélni.
Lehet hogy vannak akik értelmesek, de a legtöbb sajnos nem az és eleve azért vannak fent társkeresőn hogy szexet keresenek.
brühühü-brühühü
Beszelgess pasikkal akkor. ¯\_(ツ)_/¯
Látom nem sikerült felfogni.
Nyilván van kint képem, de nekik meztelen kell...
Engem nem érdekel ha valaki szexet keres, de ha én elmondom hogy én csakis komoly kapcsolatot szeretnék, akkor ne próbáljon már hülyének nézni és beadni hogy tőlem többet akar..
Hidd el, ha olyan hülye és naív lennék, akkor már sikerült volna egy pár “jó” pasinak megdugnia.. de ilyen sosem volt.
"Miért van az, hogy ezt a dolgot csak olyan nőktől hallani, akik magukat értelmesnek vallják, de amúgy túlzottan nem azok?"
Miért van az, hogy ha egy nő azt állítja, hogy értelmes, akkor egyből jön egy rakat csávó, akik elkezdik mondvacsinált okokkal bizonygatni, hogy nem az?
#18: Azért, mert nincs ez. Leírtam, hogy ez a tapasztalataim szerint hogy néz ki.
Amúgy, ha már ennyire beleszeretnél menni a bizonygatásba, akkor elővegyük azokat a pasikat, akik rendesnek és kedvesnek tartják magukat? Meg hogy náluk azonnal jön 10 nő, hogy ők biztos nem azok?
Ja, hogy az a téma nem gáz, mert ott a férfiakat lehet szidni. Ééés ismét meglehet nézni, hogy az a nő, aki leírta, hogy ő értelmes nő, de a férfiak nem értelmesek, jelenleg a válaszával 100%-on áll és én, aki ugyanolyan szintű választ írt, csak a nemeket fordítottam meg, le lettem pontozva.
Nos, ezek után remélem meg lett válaszolva a kérdésed: Láthatóan itt nem az értelem csillog, hanem simán csak a szexizmus a férfiakkal szemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!