Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudok értelmes gondolkodású nőkkel ismerkedni?
#1-es írta a kirándulós csoportot. Hát nem tudom. Mivel járok akár egyedül is túrázni, így egyszer erőt vettem magamon és probaként jelentkeztem egy ilyen programra. Nem szeretnék senkit befolyásolni, vagy az ilyen programok ellen beszélni, mert kirándulni nagyon jó, de azért az egy kicsit erőltetett volt. Alapból több volt a fiú, mint a hölgy. Nem mindenki készült úgy hogy a program egy kirándulás lesz. Én jól szórakoztam, de sok időt nem pazarolnek rá még egyszer. :)
Az alap kérdéshez visszatérve volt barátnőmet például teljesen véletlenül ismertem meg. Így nem hiszem, hogy erre van olyan hogy jó recept, Tuti tipp, de az tény, ha nem bulizós hölgyeményt szeretnék megismerni, akkor nem szórakozóhelyen keresem. :)
Köszönöm a válaszokat!
A társasági programokról is van sajnos rossz tapasztalatom.
Ezt már észrevettük haverokkal is többször, hogy mindenki a párjával érkezik... Így ugye meg az esély 0% az ismerkedésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!