Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők! Járnátok olyan férfival,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Járnátok olyan férfival, akinek van egy revolvere? 40F

Figyelt kérdés
Elég rossz környéken élek, sajnos. Sokkal jobb a közérzetem mióta megvan.

2019. nov. 1. 19:33
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Fegyvertartasi? Viselesi? Elzarhato femkazetta hozzá? Figyu nekem pisztolyon kívül puska is van, de nem emiatt lesz barátnőd.
2019. nov. 1. 19:42
 2/18 anonim ***** válasza:
87%
Nekem tököm van és sokkal jobb a közérzetem amióta tökös vagyok.
2019. nov. 1. 19:49
 3/18 A kérdező kommentje:
#1: Ilyenek nincsenek hozzá. Egy barátomtól vettem.
2019. nov. 1. 19:59
 4/18 anonim ***** válasza:

Tudod a rendőröknek pont azért kell leadni szolgálat után mert az ilyenekből eléggé sok gyilkosság történt.

Am remek ötlet hogy pont egy ilyen felütéssel akarnál nőt. Szerintem inkább v melyik lövész klub környékét célozd meg.

Egy normál nő azt fogja hinni hogy valami kattant vagy.

Pl Sztálin unokája nagy fegyver b...zi.

[link]

Én ezekre koncentrálnék a helyedben.

2019. nov. 1. 20:20
 5/18 anonim ***** válasza:
97%
A moderátorok és a rendőrség szerinted mit szól, hogy egy nyilvános fórumra kiírod az illegális fegyvertartásodat?
2019. nov. 1. 20:23
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Először is... milyen revolver? Gáz-riasztó? Ahhoz csak közterületen való viseléshez kell engedély.

Vagy esetleg startpisztoly? Az meg önvédelemre alkalmatlan.

Esetleg flóbert? önvédelemre az is alkalmatlan de 2-8 év börike...

Az éles szintén 2-8 év...

2019. nov. 1. 20:36
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem sok nőböl váltanál ki szimpátiát szerintem. Ha mondjuk harcművészetet tanulnál az megint más, de így csak kettyósnak vagy komplexusosnak tűnsz. Ha arról lenne szó használnád is? Ha rossz környéken laksz vegyél paprika sprait
2019. nov. 1. 20:36
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Ha vaj van a fejeden, akkor ne menj a napra.

Ha illegálisan van nálad fegyver, akkor ne csodálkozz ha egy nap a rendőrség kopogtat az ajtódon.

Amúgy ha úgy jönnél hozzám csajozni, hogy engedély nélkül van fegyvered, akkor már köszönnék is el :)

2019. nov. 1. 21:00
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
"roma" címke
2019. nov. 1. 21:01
 10/18 árokpart ***** válasza:
40%
Nem értem miért gond ha valakinek van revolvere. Nem kell ezt úgy felfújni. Nem kommunizmusban élünk már. Tipikus kommunista maradvány a fegyverek tiltása.
2019. nov. 1. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!