Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találhatnék normális lányt?
Még sosem volt barátnőm, és már 20 év felett vagyok. Már egyre jobban hiányzik. Nagyon vágyom egy lány közelségére, szeretetére. De sehol nem találok normális lányt.
Vagy nagy elvárás az hogy ne bulizzon, ne igyon minden hétvégén. Ne káromkodjon minden mondatjában. És ne úgy viselkedjen mint egy kva.
Eddig mindig csak ilyen lányokkal találkoztam. Mostanában már tényleg nagyon zavar hogy nincs barátnőm.
Miért baj,ha havonta,két havonta elmegy bulizni és alkoholt fogyaszt akkor?
Én medika vagyok,van jövőképem,célom az életben,szeretem a szabadidőmet hasznosan eltölteni(olvasás,sport,színház,utazás,festés),viszont jó néha levezetni a feszültséget.:)
Csinosnak,kedvesnek,aranyosnak,szépnek tartanak. Még se találok normális fiút,férfit komoly kapcsolatra.
13.
Buliba a nőkkel ellentétben a férfiak 100%-a azért jár, hogy valamilyen formában szexhez jusson. ("Ismerkedjen")
Ha téged nem zavarna, hogy a barátodnak van egy olyan lány barátja, akitől ő nem akar semmit, de a lány lefeküdne vele, majd akkor nem fog egy férfit sem zavarni, hogy a barátnője buliba megy, ahol MINDEN férfi lefeküdne vele.
Utolsó:bizalom az egész...
Nem kell a nőket kolostorba zárni. Volt barátom is járt bulizni a társaságával,én is külön az enyémmel.
mert ezt vonzod be
amúgy sok barátnőm meg normális pasit nem talál olyat aki nem akar rögtön dugni aki megvárja amíg a bizalom kialakul aki nem kritizálja a öltözködését nem korlátozza a szabadidejében...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!