Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire vagyok rosdz hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire vagyok rosdz hogy kiábrándultam egy lányból amikor kiderült közmunkás féle?

Figyelt kérdés
Én sem keresek valami fényesen de azért eltartom magam és néha félre is tudok tenni. Ő a szüleivel él. Kapcsolatban az 50-50% híve vagyok mind házimunka mind anyagiak terén. De ha 60-40az arány meg belefér. Viszont saját pénzemből veszek egy házat ok. (Aglomerációban) berendezem lassan mert ugye ő nem tud hozzá járulni... Úgy érzem csak akadályoz. Viszont a lány különben tetszene....vagyis persze vannak apróbb hibái. Nekem nagyobbak főleg külsőleg,szóval sajnos nem válogathatok.

2019. okt. 29. 19:29
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
97%

Nem vagy rossz ember, mindenki az alapján válogat, ami alapján akar.

Közalkalmazotti fizuból tényleg nem igazán lehet kijönni, tudom, én is abban dolgozom. Csak nekem van akkora mázlim, hogy a hobbimmal megduplázom, amit csak amiatt tudok így csinálni, mert a 8 órás melóm nem terhel le annyira. Így már elértem azt a fizut, amit párom kap mesterdiplomával. Ha kirúgnának, vagy kkikéonék, akkor is valami laza, valószínűleg részmunkaidős állást keresnék, ami mellett saját pici vállalkozássá tudnám fejleszteni a kis hobbimat. És teszem hozzá, emellett már van elég tetemes megtakarításom.

Ezt csak azért írtam le, mert attól, hogy kinek mi a munkája, még nem jelent semmit, sokkal inkább, hogy van-e benne másra potenciál. Akarja-e tovább képezni magát, vagy bármi más fejlődésre lehetősége a közeljövőben. Mikor párommal összejöttünk, a hobbim gyerekcipőben járt. Nagyban kellett a támogatása, nem anyagilag, hanem inkább, hogy bele merjek nagyobban vágni. Lehet neki is csak egy kis motiváció kell. Persze, vannak, akik megelégednek azzal, ami minimális erőfeszítéssel elérhető, és ezzel sincs gond. Csak ha te nem ilyen társat akarsz, akkor nem ilyenre.

2019. okt. 29. 22:45
 22/22 anonim ***** válasza:
76%

En borsodban eltem amikor elvesztettem a munkamat.Eppen a valsag evei voltak,munka sehol(erettsegivel,szakmaval,gyakorlattal rendelkezo ember vagyok)Kb egy even at kozmunkaskent dolgoztam,miutan lejart a munkanelkuli segely.Nem erzem azt,hogy akkor kevesebbet ertem volna,mert onhibamon kivul nem volt rendes allasom.En ugy tudtam ebbol a helyzetbol kitorni,hogy Pestre mentem dolgozni,ma pedig mar kulfoldon elek.

A kerdezo irta,hogy valahol videken lakik.Ha 5 millio koruli onero eleg egy hazhoz arrafele,akkor biztos, hogy nem egy gazdagabb regioban el,tehat a "szarnyalo gazdasag"mellett is elofordulhat,hogy a kornyeken nincs munkalehetoseg.Nem biztos,hogy a lany motivalatlansag miatt nem dolgozik.

2019. okt. 30. 06:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!