Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi fogta meg bennem, ha randi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi fogta meg bennem, ha randi közepén kiábrándultam?

Figyelt kérdés

Jó, nem felnőtt párkapcsolat ez, én 21 vagyok, a lány 18. Ő kezdeményezett felém 2x is, habár küldtem a jeleket én is.. Tartottam a szemkontaktust jó sokáig párszor, míg el nem kapta a tekintetét, majd mikor buliban megláttam, beszéltem vele picit, aztán ő kezdeményezett töbször is táncolni velem. Belementem, beszélgettünk, de nem hagyta, hogy megcsókoljam. Sőt, randi is volt ma, de most sem láttam rajta, hogy akarja. Vagyis, a jeleket levettem, nyalogatta száját, ránézett az én számra, majd vissza a szememre, de végig nekem dőlve ült, picit háttal nekem, így nem "mertem" és nem is láttam értelmét annak, hogy megcsókoljam.

Már buliban mondta, hogy nagyon bejön neki, hogy izmos vagyok, nem vagyok az a tipikus pálcika vagy dagadt, mitn a csávók 90%-a. Én igazából beszéltem és beszéltettem is őt a randin, de valahogy nem éreztem azt, mint máskor, hogy ez olyan simán, könnyedén menne. Azt hittem, hogy ennyi is volt az egész, aztán 2 órára rá jött az üzenet tőle.. Úgy voltam vele, ha ír, akkor beszélünk és adok még egy esélyt, mert szerintem nem sikerült túl jól, de, ha ő úgy érzi, hogy van ebben még valami, akkor oké, benne vagyok. Szóval írt. Ha az ő szempontjából rosszul sikerült volna, akkor tuti nem keres, ugye? Én logikusan erre merészelek következtetni. Egyébként azért írtam, hogy "kiábrándultam", mert nem erre számítottam, hogy ő ilyen lenne. Most józanon más volt, mint mikor picit ittam buliban és akkor beszélgettünk. Szóval én randi közepén úgy voltam vele, hogy oké, én itt nem erőltetem meg magamat, olyan voltam, mint alapból, ha csend volt, akkor csend, ha mondani akartam valamit, akkor mondtam, de nem görcsöltem semmit alapból sem, ezek után meg főleg. Soha nem volt még olyan randim, hogy első alkalommal ne lett volna csók. Most ez így jött össze, a végén köszönésnél is csak az arcát tolta oda, mondjuk nem is zavart igazából, mert nem éreztem azt, hogy csókolózni akarok.. Ilyen ugye nincs, hogy, ha valakinek rosszul sikerült a randi a saját szemszögéből, akkor keresse a másik embert? Már a következő bulit beszéljük és ezelőtt soha nem flörtölgetett ennyit. Tele van szexuális utalással az ütenete, ezelőtt pedig egyet sem tett. Lehet, hogy csak azt akarja? Bocs, de totál össze vagyok zavarodva, örülnék, ha kicsit tisztába raknátok..

2017. júl. 17. 21:46
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha írt neked akkor valószínűleg szeretne valamit még akkor is, ha szerinted a randi nem sikerült olyan jól. Lehet ő pont nem olyan lány aki azonnal smárol, hanem kivárja amíg megismeri a másikat, de attól még bizonyos helyzetekben elég közvetlen.
2017. júl. 17. 21:53
 2/6 anonim ***** válasza:
Na ilyen egy pitsa 😁
2017. júl. 17. 22:57
 3/6 A kérdező kommentje:

Kifejtenéd utolsó?

Első, igen, ezekkel egyetértek, de bukizni jár, ő kezdeményezett többször, randi után is írt, mégsem hagyja a smárt?

2017. júl. 17. 23:50
 4/6 anonim ***** válasza:

"Már buliban mondta, hogy nagyon bejön neki, hogy izmos vagyok, nem vagyok az a tipikus pálcika vagy dagadt, mitn a csávók 90%-a. "

Bónusz,hogy ezt a felszínes szöveget egy buliban nyögte ki.

"Tele van szexuális utalással az ütenete, "

Miközben együtt sem vagytok.

A szöveg közbülső részét pedig nem másolom ki. Játszmázik. Teszi magát, miközben távolságot tart. Értelmes lány ilyet nem csinál.

A bulizás csak hab a tortán. Ha nem vagy ott, akkor valószínűleg másnak rázza, bár ez csak egy sejtés.

Ez a lány szörnyen egyszerű, mint a faék.

Kifejtettem.

2017. júl. 17. 23:56
 5/6 A kérdező kommentje:
A poen hogy figyelte es nem. Haver karta ramozdulni de nem hagyta magat, hozzam jott inkabb. De ez a tavolsagtartas es keretes egyszerre ez en ebbol nem tudok kijonni..
2017. júl. 18. 11:06
 6/6 A kérdező kommentje:
A poén, hogy figyeltem, és nem. Haver akart rámozdulni, de nem hagyta magát, hozzám jött inkább. De ez a távolságtartás és kéretés egyszerre ez, én ebből nem tudok kijönni.. Bocs, telefonról rossz volt.
2017. júl. 18. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!