Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire vagyok rosdz hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire vagyok rosdz hogy kiábrándultam egy lányból amikor kiderült közmunkás féle?

Figyelt kérdés
Én sem keresek valami fényesen de azért eltartom magam és néha félre is tudok tenni. Ő a szüleivel él. Kapcsolatban az 50-50% híve vagyok mind házimunka mind anyagiak terén. De ha 60-40az arány meg belefér. Viszont saját pénzemből veszek egy házat ok. (Aglomerációban) berendezem lassan mert ugye ő nem tud hozzá járulni... Úgy érzem csak akadályoz. Viszont a lány különben tetszene....vagyis persze vannak apróbb hibái. Nekem nagyobbak főleg külsőleg,szóval sajnos nem válogathatok.

2019. okt. 29. 19:29
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
88%

6-ra:

Na, várjunk csak.

A kérdező házat mondott (bár elvileg lehet, hogy lakásra gondolt).

Én alaphangon 20-30 M Ft-ra tippelek, bár bevallom, nem ismerem az árakat.

Szerintem minimum 30-40% önerő kell egy lakáshitelhez. Ez tehát 6-12 M Ft összespórolt pénzt jelent. Aztán melléje meg kellett felelni a hitelbírálat feltételeinek is. A hitel eszerint 12-21 M Ft között lehet. Aki ekkora hitelt vesz fel, még ha 20 évre veszi is fel, minimum havi 80-100e Ft körüli törlesztőrészlettel számolhat. De szélső esetben akár 200e Ft-tal is. Miféle "nem fényes" fizetésnél adna erre hitelt a bank?

Szóval nekem nagyon kamuszagú az egész történet.

2019. okt. 29. 20:01
 12/22 anonim ***** válasza:
61%
Te párt keresek, vagy üzlettársat?
2019. okt. 29. 20:11
 13/22 anonim ***** válasza:
90%
Nem vagy rossz. Keress tovább. Mindenkinek joga van válogatni.
2019. okt. 29. 20:16
 14/22 anonim ***** válasza:
13%
300 ezer forint manapság nem számít fényes fizetésnek. Egy betanított melós elkaphat 250 nettót, ha jó helyen és jó cégnél helyezkedik el.
2019. okt. 29. 20:18
 15/22 anonim ***** válasza:
61%

Én FÉRFI vagyok.

Egy FÉRFI, elfogadja, ha a nő nem vagy rosszul keres.

Te nyilvánvaló gazdag csajt akarsz, ami nem gond, de akkor célirányosan vadász, és ne hitegess normális lányokat!

Közmunka...nos konkrétan tudok, nem 1-2 olyan estet, amikor a polgármesteri hivatal, diplomás vagy legalább középfokon szakképzett dolgozójával közölték pénteken, hogy ki van rúgva a közalkalmazotti státuszából és hétfőtől közmunkásként csinálja tovább az adott melóját, persze fele pénzért!

Ja, és miből vettél te házat, ha pocsék a fizud?

2019. okt. 29. 20:19
 16/22 anonim ***** válasza:
89%

Kérdező, nekem volt egy barátnőm is akik diplomával voltak közmunkások. Természetesen ideig-óráig.Falun élünk, GYES után a gyerekét vitte az óvodába, és a kezdeti időszakban úgy gondolta,hogy egy helyben lévő humánus munkalehetőség (ami egyébként polgármesteri hivatal ügyintézője) jobb Neki, mint a diplomájával eljárni a közeli városba.

Mivel Neked ez a helyzet nagyon nem tetszik ne gondolkodj, hagyd ott a lányt. De ne azért mert közmunkás, inkább azért mert nem tudsz ezen túllépni, míg Ő vélhetőleg majd igen.

2019. okt. 29. 20:19
 17/22 A kérdező kommentje:
Nem csak Pest van a világon! Van 10 éves fundamentám 5millió körüli. Lány vagy HHH gyerekekre vigyáz vagy konyhán segít be...pl diót pucolt, falevelet takarított el. Nem vagyunk együtt ismerkedünk .....
2019. okt. 29. 20:48
 18/22 anonim ***** válasza:
81%
Nem vagy rossz ember...de jo se!.
2019. okt. 29. 20:51
 19/22 anonim ***** válasza:
62%
Ja hogy Mucsaröcsögén van házad. Ezt nem írtad.
2019. okt. 29. 22:18
 20/22 anonim ***** válasza:
68%
Keress tovább. Jobbat érdemel nálad.
2019. okt. 29. 22:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!