Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire vagyok rosdz hogy kiábrándultam egy lányból amikor kiderült közmunkás féle?
6-ra:
Na, várjunk csak.
A kérdező házat mondott (bár elvileg lehet, hogy lakásra gondolt).
Én alaphangon 20-30 M Ft-ra tippelek, bár bevallom, nem ismerem az árakat.
Szerintem minimum 30-40% önerő kell egy lakáshitelhez. Ez tehát 6-12 M Ft összespórolt pénzt jelent. Aztán melléje meg kellett felelni a hitelbírálat feltételeinek is. A hitel eszerint 12-21 M Ft között lehet. Aki ekkora hitelt vesz fel, még ha 20 évre veszi is fel, minimum havi 80-100e Ft körüli törlesztőrészlettel számolhat. De szélső esetben akár 200e Ft-tal is. Miféle "nem fényes" fizetésnél adna erre hitelt a bank?
Szóval nekem nagyon kamuszagú az egész történet.
Én FÉRFI vagyok.
Egy FÉRFI, elfogadja, ha a nő nem vagy rosszul keres.
Te nyilvánvaló gazdag csajt akarsz, ami nem gond, de akkor célirányosan vadász, és ne hitegess normális lányokat!
Közmunka...nos konkrétan tudok, nem 1-2 olyan estet, amikor a polgármesteri hivatal, diplomás vagy legalább középfokon szakképzett dolgozójával közölték pénteken, hogy ki van rúgva a közalkalmazotti státuszából és hétfőtől közmunkásként csinálja tovább az adott melóját, persze fele pénzért!
Ja, és miből vettél te házat, ha pocsék a fizud?
Kérdező, nekem volt egy barátnőm is akik diplomával voltak közmunkások. Természetesen ideig-óráig.Falun élünk, GYES után a gyerekét vitte az óvodába, és a kezdeti időszakban úgy gondolta,hogy egy helyben lévő humánus munkalehetőség (ami egyébként polgármesteri hivatal ügyintézője) jobb Neki, mint a diplomájával eljárni a közeli városba.
Mivel Neked ez a helyzet nagyon nem tetszik ne gondolkodj, hagyd ott a lányt. De ne azért mert közmunkás, inkább azért mert nem tudsz ezen túllépni, míg Ő vélhetőleg majd igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!