Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges az, hogy a sok csalódás és lelki szenvedés kiölje egy pasiból a nők iránti vonzalmát?
Azt vettem észre, hogy az utóbbi időben - nem tudom ez konkrét depresszió-e vagy sem - már egyáltalán nem vált ki belőlem semmihez szexuális vonzalmat még egy nagyon szép csaj látványa. Vagy azt gondolom olyankor, hogy annyira csóró és életképtelen vagyok, hogy magamat se tudnám ellátni, akkor mit akarok én tőle vagy pedig a szép, érzékinek ható arc mögé jobban belelátok és előjönnek a csalódásaim, a társkeresési megaláztatásaim és tudat alatt a legszebb lányokat is azzal az összes rossz élménnyel azonosítom ami engem érintett így a lelki/érzelmi faktor felülírja az ösztönös szexuális vonzalmat.
Előfordulhat az, hogy egy pasi bizonyos dolgok hatására egy idő után a szép csajokhoz sem tud klasszikusan vonzódni és egyszerűen "kiég a lelke"?
= 5 ös vagyok ismét..
Két régi iskolatársam, barátom, akik mindketten kedves, jópofa és nagyon családcentrikus emberek voltak, hasonlóan jártak mint én.
Mindkettőt savanyú, bezárt emberré változtatta a felesége, az egyiket két gyerekkel hagyta ott a nő, mert " élni is szeretne " ugye és nem a családért. A másiknál gyerek nem volt,de a barátom inkább az utcákon sétált, hogy ne kelljen otthon lenni, szombatom zárásig a könyvtárban ult, stb.
Most már ő is lépett,de nála volt papír és az önző kedves nőcske mehetett haza anyucihoz.
Mindkét barátom abszolút nőmentes életet él, és ismét jókedvűek, boldogok, ha találkozunk röhögunk, beszélgetunk és nem kell az órát nézni,mikor "kell" a sárkányhoz hazamenni.
Kollégáimnál is ezt látom, nem is értem, hogy ma csak önző ás önmegvalósító nők vannak ? Egyáltalán nem csodálkozom, hogy nem akarnak házasodni, vagy gyereket, inkább a mamahotelben marad sok még kora negyvenes is.
És azt tudom,hogy a nőket az bosszantja legjobban, ha nem vesznek róluk tudomást, ha levegőnek nézik őket. Hiába turkálják a hajukat, rebegtetik a szempillájukat, kacérkodnak, mert mind ezt csinálja, látom a járműveken, boltban, mindenhol.
És azt is látom, hogy a pároknál a férfi mennyire unja a nőket, semmi kommunikáció, semmi kedvesség, muszáj - egyuttlétek mindenhol.
Jól látod. 10-es vagyok. Nálam is 10 év kapcsolat után (megkapott mindent, de szó szerint mindent, új házat, nyaralásokat, kocsi a segg alá, nem kellett főzni, csak rendelgetések, stb...) Saját fizetését magára költötte, azt jött a nagy feminista dumával mindent együtt, közösen. Nem tudsz megfogni 1 porszívót közösen? Hívjak takarítót, ha hívok, akkor miért ilyen drága? Ha nem hívok akkor rohad a ház kb. A végén meg 30évesen a 20 éves barátnőivel bulizgatott. Ehhez én nem kellek, azt elváltam. Ilyen ember nevelje a gyerekeim? Sőt azt se akart már, csak a bulizás, a fesztiválok. Én nem bank vagyok, mehet ahova akar. Hűséges voltam, 10enx éve sportolok, magas, tényleg jól menő vállalkozások, pénz, minden megvolt és mégse jó. Mert a szomszédnak mindig több mindene van, neki meg semmi nem elég. A tököm aki kiszolgálja ezeket. Mivagyok én? Nah mind1 is. Felnéztem utána tinderre mi van ott, és mit látok? A nők 99%-ánál ezt:
- travel addict
- party girl
- love coffe,
.stb
Ehhez én miért kellek? A képek meg egzotikus helyeken készülnek általában. Most ezt én finanszírozzam majd? Vagy a képek apuci anyucival közösen készültek? Munkahellyel? Nagyon kevésnél láttam, vagy derült ki beszélgetésnél (már amelyik nem a felhők felett jár) h valamit tud is, főzni, sportolni vagy bármi. Szóval a nők 99%-a egy rakás hulladék, nem több. 2 lábon járó követelőzőgépek, mint egy 10 éves kisgyerek. Visszaélnek a helyzettel, hogy a férfi megy a nő után, s pofátlan módon hülyének néznek mindenkit a saját hasznuk reményében. Köszönöm ebből én se kérek. Van 1-2 barátom, aki még hisz a csodákban, én már nem. Ezek az emberek ösztönlények, nem több, az ösztönöket meg a liberális agymosás adja eléjük és észre sem veszik. Vagyis de, 35+ évesen, hogy hopp nincs semmim 3-400 fotón kívül, s nem tud mit kezdeni a "de szép vagyok", akarom mondani "voltam" állapottal. Rájönnek, csak akkor már késő, s 30-40 fószer után nekem ilyen ösztönlény (legyek megtisztelve h eltarthatom) nem kell. Viszont 1 nőt találtam, aki (talán) nem ilyen. Meglátjuk, a bizalmatlansági faktor azért ott van.
32f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!