Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Úgy érzem, megfulladok!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy érzem, megfulladok! Valaki segítene?

Figyelt kérdés

Lassan egy hónapja szakított velem a barátom (másfél évet voltunk együtt), szétköltöztünk, de azóta is nagyon sokszor találkoztunk, sok közös programunk volt. Azt mondta végig, hogy szeret, mégis képtelen volt azt mondani, hogy legyünk újra együtt. Minden jó volt (leszámítva, hogy kidobott), mégis bizalmatlan voltam, és kiderült, hogy újra nagyon jók voltak a megérzéseim, mert nagyban csajozott.

Bíztam benne, hogy helyre lehet még hozni és benne is nagyon szerettem volna hinni, ezért ez most hatalmas koppanás volt.

Egyetlen barátom sincs a városomban, mindenki elköltözött az egyetem után, családom is messze van, úgy érzem, megfulladok, annyira rosszul érzem magam.

Tud valaki, valami vigasztalót?

2016. aug. 11. 23:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Minek találkozgatsz vele?
2016. aug. 11. 23:22
 2/11 A kérdező kommentje:

Innentől kezdve nem fogok.

Azért találkoztam vele, mert valahol még szeretem és mint írtam, rajta kívül senki nincs/nem volt, akivel tudtam volna beszélni és menni bárhova. Jól éreztem magam vele, ilyen közeli viszonyban senkivel nem vagyok/voltam. Meg mivel azt mondta folyamatosan, hogy szeret és hogy lehet, hogy még lesz valami, én meg szerettem volna... Hülye voltam, tudom.

Nyilván csak addig kellettem volna, míg nem talál valakit.

2016. aug. 11. 23:26
 3/11 anonim ***** válasza:
Szerintem neked pont nem vigaszra van szükséged.
2016. aug. 11. 23:34
 4/11 anonim ***** válasza:
Ismerős érzés... Én is hasonlóképpen jártam... Én sem tudok magammal mit kezdeni annak ellenére, h nekem van egy pár barátom a városomban, meg van egy pár ember, akivel neten keresztül beszélgetek. De semmi sem segít...:-(
2016. aug. 12. 07:29
 5/11 fru_ ***** válasza:
100%

Elkezdheted a saját önálló életedet.

lehet, nem túl erős vigasz, de hát eddig ilyet nem csináltál.

Az is hiba volt, hogy nincsenek stabil barátaid, talán arrafelé indulj el!

2016. aug. 12. 07:55
 6/11 anonim ***** válasza:
Az internet, facebook, korában nem nehéz új barátokat szerzni. Vagy akár munkahelyről is. De ezt neked kell meglépni, neked kell kilépni a komfort zónádból, senki nem fogja mondani tessék itt van 5 barát...
2016. aug. 12. 13:45
 7/11 anonim ***** válasza:
42%

Szoktak ilyeneket mondani:

...aki csak kihasznál, használd ki te is,...aki csak szexelni akar veled, te is arra használd,... aki hazudik neked, te se legyél vele nyitott és őszínte,...én azt vallom, aki nem veled akarja leélni az életét, azzal te se akard! Aki téged nem szeret, arra ne fecsérelj feleslegesen energiát, szeress olyat aki viszonozza!!!

2016. aug. 13. 13:05
 8/11 anonim ***** válasza:

Sok magányos ember van itt, csak az a gond, hogy nem egy városban lakunk. Gondolom te nem Budapesten laksz.

Vigasztalót: inkább utazz, kirándulj, próbálj ismerkedni más emberekkel. Ha meg neten kötnéd le magad, akkor nézz valamit YouTube-n, vagy játssz valamit.

2016. aug. 19. 19:03
 9/11 anonim ***** válasza:
Az én sztorim szinte teljesen ugyanez. Nekem valamennyit segít az hogy nem beszélek vele. Megkértem hogy ne keressen egy jó ideig és ő is gondolkozzon. Bíztatót nem tudok. Csak a szokásos unalmas szöveg hogy majd az idő segít...
2016. aug. 19. 19:36
 10/11 anonim ***** válasza:
Én is ezt tapasztaltam hogy a teljes, minden fronton való ignorálás segít csak.
2016. aug. 19. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!