Almomban arra keltem ugy erzem megfulladok. Mit jelenthet?
Figyelt kérdés
Nen emlekszek ra, hogy valamot almodtam volna de arra keltem fel, hogy nem kapok levegot es ki van szaradva a szam. Parom latta ezt a jelenetet es azt mondta, hogy elotte felultem es neztem magam ele par masodpercig (erre en nem emlekszem) es aztan adtam ki olyan hanfot mint aki fulldokol. Aztan ittam gyorsan es jobban lettem. Kicsit felelmetes volt. Ez jelenthet valamit? Ezelott sose volf ehhez hasonlo2016. jan. 26. 11:59
1/2 anonim válasza:
Velem is előfordult ilyen, amikor arcüreggyulladásom volt és a váladék összegyűlt a torkomban. Arra ébredtem, hogy nem kapok levegőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!