Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, akinek a "szerelem" szó hallatán csak a fájdalom, a szenvedés jut az eszébe?
Figyelt kérdés
Ha meghallja ezt a szót, egyszerűen egyből csak rossz dolgok jutnak az eszébe. A szerelem csak fájdalmat okozott neki eddigi élete során. Nem tudta megtapasztalni, átélni a pozitív oldalát, mindig csak a szenvedés jutott neki osztályrészül.
Vannak itt ilyen férfiak és nők? Reménykedtek még, hogy ez megváltozik vagy már feladtátok?
2017. márc. 30. 10:31
1/7 anonim válasza:
Itt vagyok. 20/L
Reménykedem még titokban abba hogy hátha megváltozik
4/7 anonim válasza:
Már feladtam, sajnos megfelelő külső és belső tulajdonságok nélkül lehetetlen küldetés. De a sok fájdalom mellett legalább elmondhatom, hogy azért nem szűzen fogok meghalni. Sovány vigasz.
6/7 anonim válasza:
Mikor reménykedem és fantáziálok jó, de amúgy nem kaptam semmi jót, rosszat annál többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!